Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Επίσημο: Παίκτης της ΑΕΚ ο Γιόνσον

Επίσημο: Παίκτης της ΑΕΚ ο Γιόνσον

Την απόκτηση του Γιενς Γιόνσον επισημοποίησε η ΠΑΕ ΑΕΚ

Κιτρινόμαυρος και με τη… βούλα ο Γενς Γιόνσον. Ο δανός χαφ αποχώρησε από την Ισπανία και την Κάντιθ, συνεχίζοντας την καριέρα του στην ΑΕΚ.

Οι υπογραφές είχαν πέσει από την Παρασκευή (1/7) στην Κοπεγχάγη, με την «κιτρινόμαυρη» ΠΑΕ να ανακοινώνει σήμερα τον… γάμο με τον 29χρονο παίκτη.

Ως γνωστόν, το συμβόλαιο του Γιόνσον είναι τετραετές και ο Δανός γίνεται η δεύτερη καλοκαιρινή προσθήκη της Ένωσης, που έχει ήδη ντύσει στα κιτρινόμαυρα τον Μιγιάτ Γκατσίνοβιτς.

Ο Γιόνσον αποτελεί προσωπική επιλογή του Ματίας Αλμέιδα, με την ΑΕΚ να εντάσσει στο δυναμικό της ένα πολύτιμο γρανάζι στο χώρο της μεσαίας γραμμής.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΑΕΚ:

«Η ΠΑΕ ΑΕΚ ανακοινώνει την απόκτηση του ποδοσφαιριστή Γενς Γιόνσον. Ο Δανός διεθνής μέσος υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας με την ομάδα μας έως το καλοκαίρι του 2026.

Ο Γενς Γιόνσον γεννήθηκε στις 10 Ιανουαρίου 1993 στην πόλη Άαρχους της Δανίας. Σε ηλικία 12 ετών εντάχθηκε στα τμήματα υποδομής της ομάδας της πόλης του και το 2011 έκανε το ντεμπούτο του με την πρώτη ομάδα της Άαρχους σε επίσημο παιχνίδι. Συνολικά αγωνίστηκε σε 120 παιχνίδια με τον σύλλογο της Δανίας (2 γκολ, 4 ασίστ).

Τον Αύγουστο του 2016 πήρε μεταγραφή στην Κόνιασπορ. Με την τουρκική ομάδα κατέκτησε το Κύπελλο και το Σούπερ Καπ του 2017, ενώ αγωνίστηκε και στο Europa League. Συνολικά μέτρησε 119 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις (6 γκολ, 3 ασίστ). Το καλοκαίρι του 2020 μετακόμισε στην Ισπανία για λογαριασμό της Κάντιθ, με την οποία αγωνίστηκε σε 61 παιχνίδια την επόμενη διετία.

Υπήρξε διεθνής με όλες τις «μικρές» εθνικές ομάδες της χώρας του και τον Νοέμβριο του 2020 πραγματοποίησε το ντεμπούτο του στην Εθνική Ανδρών της Δανίας.

Γενς, καλωσόρισες στην οικογένεια της ΑΕΚ!»

Η ανάρτηση της ΠΑΕ ΑΕΚ:

Δείτε και το βίντεο του ΟΠΑΠ για τον Γιόνσον και την ΑΕΚ:

Sports in

Ο Ολυμπιακός είναι η μεγαλύτερη διαφήμιση για το ελληνικό ποδόσφαιρο στην Ευρώπη

Μια τεράστια βραδιά για τον Ολυμπιακό, με τους «ερυθρόλευκους» να κάνουν την διαφορά

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024