Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ο Μέντες μιλάει με την Παρί για τον Ρονάλντο

Ο Μέντες μιλάει με την Παρί για τον Ρονάλντο

Ο Ζόρζε Μέντες μίλησε με την Παρί Σεν Ζερμέν για το ενδεχόμενο μεταγραφής του Κριστιάνο Ρονάλντο στους πρωταθλητές Γαλλίας.

Λιονέλ Μέσι και Κριστιάνο Ρονάλντο μαζί στην Παρί Σεν Ζερμέν; Οι πιθανότητες για ένα τέτοιο σενάριο φαίνεται πως υπάρχουν και είναι και αρκετές, μετά από δημοσίευμα του beIN Sports, που υποστηρίζει ότι ο εκπρόσωπος του Πορτογάλου σούπερ σταρ επικοινώνησε με του διοικούντες της Παρί.

Ο 37χρονος επιθετικός δεν είναι ευχαριστημένος στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και στο γεγονός ότι οι «Κόκκινοι Διάβολοι» θα αγωνίζονται στο Europa League της σεζόν που μας έρχεται και ψάχνει την επόμενη ποδοσφαιρική του στέγη η οποία θα αγωνίζεται στην μεγαλύτερη διασυλλογική διοργάνωση, το Champions League.

Διαβάστε επίσης: Ο Σουάρες «φλερτάρει» με νεοφώτιστη ομάδα!

Συγκεκριμένα, ο Ζόρζε Μέντες ήρθε σε επαφή με τον νέο σύμβουλο των Παριζιάνων, Λούις Κάμπος, προκειμένου να συζητήσει μαζί του το ενδεχόμενο μίας μεταγραφής του Ρονάλντο στο Παρίσι.

Αμφότεροι έχουν συνεργαστεί ξανά κατά το παρελθόν και διατηρούν πολύ καλές σχέσεις και δεν αποκλείεται τις επόμενες μέρες να υπάρξουν και νέες συζητήσεις, με τη γαλλική ομάδα να θέλει να δημιουργήσει μια ονειρική τετράδα στην επίθεση με Μέσι, Ρονάλντο, Εμπαπέ και Νεϊμάρ.

Sports in

Σε κίνδυνο οι ισπανικοί σύλλογοι και η Φούρια Ρόχα λόγω της κυβερνητικής κηδεμονίας στην ομοσπονδία

Στελέχη της UEFA θεωρούν πως η κυβερνητική κηδεμονία στην ισπανική ομοσπονδία δεν μπορεί να γίνει αποδεκτή από τη στιγμή που δεν υπήρξε η ίδια ανοχή και σε άλλες παρόμοιες περιπτώσεις.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024