Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Έντονη δυσαρέσκεια του Ντε Γιονγκ με την Μπαρτσελόνα

Έντονη δυσαρέσκεια του Ντε Γιονγκ με την Μπαρτσελόνα

Τι συμβαίνει με τον Φρένκι Ντε Γιονγκ στην Μπαρτσελόνα και γιατί οι δυο πλευρές θα καθίσουν στο τραπέζι…

Καθοριστικά θα είναι τα επόμενα 24ωρα για το μέλλον του Φρένκι ντε Γιονγκ. Ο Ολλανδός χαφ επιστρέφει στις προπονήσεις της Μπαρτσελόνα τη Δευτέρα(10/7). Είχε πάρει επιπλέον άδεια, λόγω των υποχρεώσεών του με τους «οράνιε».

Σύμφωνα με τη «Marca» λοιπόν ο παίκτης με τη καταλανική διοίκηση έχουν προγραμματίσει συνάντηση. Αντικείμενο της συζήτησης είναι η δυσαρέσκεια του παίκτη για τους χειρισμούς της ομάδας με τις διαπραγματεύσεις με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, που φερόταν να είναι μια ανάσα από την απόκτηση του.

Ο Ολλανδός ισχυρίζεται ότι η διαρροή του θέματος έγινε από τη «Μπάρτσα», ώστε να τον πιέσουν να φύγει. Επιπλέον, ο νεαρός χαφ θα ζητήσει από τη διοίκηση του κλαμπ να πουν ξεκάθαρα τις προθέσεις της.

Το ρεπορτάζ αναφέρει πως η ομάδα θα ζητήσει «ψαλίδι» στις αποδοχές του. Για τη νέα σεζόν αναμένεται να πάρει 21 εκατ. ευρώ και τη μεθεπόμενη 28 εκατ. ευρώ. Την ίδια στιγμή, το κλαμπ του χρωστά περίπου 17 εκατ. ευρώ

Εφόσον, ο ίδιος δεν αποδεχθεί αυτή την πρόταση, θα του ανακοινωθεί η πρόθεση να πωληθεί στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, με την οποία βρίσκονται σε… τρίμηνη διαπραγμάτευση ώστε και να μπουν έσοδα στα ταμεία, αλλά και να φύγει αυτό το δυσθεώρητο συμβόλαιο από το μισθολόγιο της ομάδας.

Παρ’ όλα αυτά, η υπόθεση δεν τελειώνει εδώ. Ο ίδιος ο Φρένκι ντε Γιονγκ φέρεται να διαφωνεί και με τις δύο εναλλακτικές που θα του προταθούν, αφού θέλει να μείνει στο «Καμπ Νόου» καθώς μόλις αγόρασε νέο σπίτι και είναι απόλυτα ευτυχισμένος με τη μέλλουσα σύζυγό του στη Βαρκελώνη.

Sports in

Βαθμολογία UEFA: O Ολυμπιακός κρατάει το όνειρο της Ελλάδας ζωντανό

Η ιστορική πρόκριση του Ολυμπιακού στα ημιτελικά δίνει έξτρα βαθμούς στην Ελλάδα και κρατάει το μεγάλο όνειρο της 15ης θέσης ζωντανό.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024