Λάρισα: Το pole dancing τουρίστριας που «τρέλανε» κτηνοτρόφους στο Λιβάδι Ελασσόνας
Η τουρίστρια από την Ουγγαρία σταμάτησε στο Λιβάδι Ελασσόνας για να κάνει pole dancing σε στύλο που υπήρχε πάνω στο δρόμο.
Υπερθέαμα και μάλιστα χωρίς να πληρώσουν εισιτήριο είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν πριν λίγες ημέρες ντόπιοι κτηνοτρόφοι στο Λιβάδι Ελασσόνας, αντικρίζοντας μια τουρίστρια να κάνει pole dancing σε μια κολόνα στη άκρη του δρόμου.
Οι βοσκοί της περιοχής έτριβαν τα μάτια τους μένοντας άναυδοι με το θέαμα που αντίκρισαν από την Ουγγαρέζα τουρίστρια.
Όπως αναφέρει συμπατριώτισσα της τουρίστριας και για χρόνια τώρα κάτοικος Λιβαδίου: «Πρωτοφανές υπερθέαμα μπόρεσαν να απολαύσουν μερικοί κτηνοτρόφοι στο Λιβάδι από μια συμπατριώτισσα μου που ήρθε να επισκεφτεί το χωριό και το χόμπι της είναι το pole dancing. Κατά τα άλλα, είναι ηλεκτρολόγος μηχανικός που είναι ένα πολύ σπάνιο επάγγελμα για γυναίκα. Φαντάζεστε να την είχε προσλάβει η ΔΕΗ και να αποκαταστούσε τις βλάβες της ηλεκτροδότησης που γίνονται συχνά στο Λιβάδι;».
Δείτε εικόνες από το onlarissa.gr

- Η La Liga πάει τους παίκτες στα δικαστήρια
- «Καραγκιόζη… Χάσαμε τον Αϊ Βασίλη!»: Με τη Ματίνα Νικολάου στο θέατρο Σκιών του Π. Χατζηαναγνώστου
- Γιατί η πολιτική φαντασία έχει πεθάνει – και πώς να την αναστήσουμε
- Ποιοι δρόμοι έχουν κλείσει στην Αττική λόγω της κακοκαιρίας Byron
- Αρκάς: Η καλημέρα της Παρασκευής σε κλίμα κακοκαιρίας
- Κακοκαιρία Byron: Κλειστά τα διόδια Ελευσίνας στο ρεύμα προς Κόρινθο – Ταλαιπωρία για εκατοντάδες οδηγούς
- Προπονήσεις: Γιατί είναι πιο δύσκολες τον χειμώνα;
- Τα SOS της τελευταίας στιγμής για το επίδομα θέρμανσης: Εκπνέει η προθεσμία – Τα ποσά που θα δοθούν
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Παρασκευή 05.12.2025]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/pexels-kammeran-gonzalez-keola-3137381-9559884-315x220.jpg)









































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442