Σύμφωνα με την Daily Sabah, Ερντογάν και Λαπίντ συζήτησαν περαν των διμερών ζητημάτων και το Παλαιστινιακό.
Η Τουρκία θέλει από το Ισραήλ να συνεχίσει τις πολιτικές όπως η αποφυγή νέων εποικισμών αλλά και η διατήρηση του καθεστώτος του τεμένους Αλ Άκσα μέχρι τις εκλογές της 1ης Νοεμβρίου, όπως επεσήμανε ο τούρκος πρόεδρος στον Λαπίντ. Ενώ τον συνεχάρη και για την ανάληψη των καθηκόντων του.
Για πρώτη φορά, η ζωή του Νίκου Ξυλούρη ανεβαίνει στο θεατρικό σανίδι από τη Stages Network και τα Αθηναϊκά Θέατρα, με το έργο Ο Αρχάγγελος της Κρήτης. Έως τις 31 Ιανουαρίου στο θέατρο ΗΒΗ.
Μια από τις πιο ωραίες φωνές της γενιάς της, η Βιολέτα Ίκαρη επιστρέφει στη δισκογραφία με το EP Σύννεφα Μπαλόνια, αλλά και στον Σταυρό του Νότου στις 26 Δεκεμβρίου.
Φροίξος Φυντανίδης
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας