Ο Χρήστος Χατζηπαναγιώτης, με αφορμή την πρεμιέρα της παράστασης «Passport», στην οποία παράβρεθηκε, έκανε δηλώσεις στις κάμερες και τους δημοσιογράφους.
Ο ηθοποιός απάντησε χαρακτηριστικά: «Τι εννοείς ποια είναι η γνώμη μου για αυτό; Ποιος αποφάσισε την αποφυλάκιση του; Το δικαστήριο. Αφού το αποφάσισε το δικαστήριο… Ο άνθρωπος είναι άρρωστος προφανώς και για αυτό έγινε όλο αυτό».
Όταν δημοσιογράφος συμπλήρωσε πως θα μιλήσει η δικαιοσύνη, ο Χρήστος Χατζηπαναγιώτης αρκέστηκε να προσθέσει με σαφήνεια πως «ήδη μιλάει».
Ο Γιώργος Αγγελίδης, μετά την επιτυχία της παράστασης «Αυτόματη Εστίαση», επιστρέφει με το «Toxic» - ένα ψυχολογικό θρίλερ που επιδιώκει να υπενθυμίσει πόσο αδιόρατα μπορεί να μεταμορφωθεί το οικείο σε απειλή.