Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Πέτρος Φιλιππίδης: Έμαθε στο νοσοκομείο για την αποφυλάκισή του και ξέσπασε σε κλάματα με λυγμούς

Πέτρος Φιλιππίδης: Έμαθε στο νοσοκομείο για την αποφυλάκισή του και ξέσπασε σε κλάματα με λυγμούς

«Δεν το πίστευε», είπε ο δικηγόρος του Πέτρου Φιλιππίδη

Στο Γενικό Κρατικό Νίκαιας νοσηλεύεται ο ηθοποιός Πέτρος Φιλιππίδης φρουρούμενος έπειτα από ελαφρύ εγκεφαλικό επεισόδιο το οποίο υπέστη ενώ η κατάσταση της υγείας του δεν εμπνέει ανησυχία.

Το δικαστήριο αποφάσισε το απόγευμα της Παρασκευής την αποφυλάκισή του υπό όρους, κάτι το οποίο ο Πέτρος Φιλιππίδης δεν γνώριζε.

  • Διαβάστε επίσης: Ξέσπασε σε κλάματα η σύζυγος του Πέτρου Φιλιππίδη

Ο δικηγόρος του Μιχάλης Δημητρακόπουλος, επισκέφθηκε τον Πέτρο Φιλιππίδη στο νοσοκομείο προκειμένου να τον ενημερώσει για την απόφαση του δικαστηρίου και όπως χαρακτηριστικά είπε σε δηλώσεις του στην κάμερα του κεντρικού δελτίου ειδήσεων της ΕΡΤ, ο ηθοποιός δεν τον πίστευε ενώ μόλις συνειδητοποίησε τι άκουσε, ξέσπασε σε κλάματα με λυγμούς.

«Του ανακοίνωσα το αποτέλεσμα. Δεν το πίστευε. Του το είπα δυο τρεις φορές. Όταν το συνειδητοποίησε έκλαιγε σαν μικρό παιδί. Δεν μου είπε τίποτα μόνο λυγμούς» είπε χαρακτηριστικά ο Μιχάλης Δημητρακόπουλος.

Το σκεπτικό της απόφασης

Νωρίτερα τον δρόμο που οδηγεί εκτός φυλακής έδειξε η εισαγγελέας της έδρας του Μεικτού Ορκωτού Δικαστηρίου της Αθήνας για τον ηθοποιό, κατά τη διάρκεια της συζήτησης στο δικαστήριο της παράτασης ή μη της προσωρινής του κράτησης μέχρι το ανώτατο όριο που είναι οι 18 μήνες.

Η εισαγγελική λειτουργός διατύπωσε την άποψη ότι ο κατηγορούμενος ηθοποιός, ο οποίος δικάζεται για μία πράξη τετελεσμένου βιασμού και δύο απόπειρες βιασμού, πλέον δεν είναι επικίνδυνος να τελέσει ίδια αδικήματα, αφού είναι ανεπιθύμητος στον τόπο δράσης του και οι συνεργάτιδες του είναι υποψιασμένες.

Sports in

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης στη Νιόν για τον ημιτελικό της Κ19 του Ολυμπιακού

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Βαγγέλης Μαρινάκης, μια μέρα μετά το έπος της Πόλης βρίσκεται και στη Νιόν για να παρακολουθήσει τον σπουδαίο ημιτελικό της Κ19 με τη Ναντ

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024