Η Ιωάννα Μαλέσκου είναι από τα πρόσωπα που απασχολούν τελευταία την επικαιρότητα εξαιτίας της μεταγραφικής περιόδου.
Η παρουσιάστηκε ακούστηκε ότι θα βρίσκεται δίπλα στο πλευρό του Γιώργου Λιάγκα στον ANT1 μετά τις φήμες για οριστική αποχώρηση της Φαίης Σκορδά.
Η κάμερα της εκπομπής «Χαμογέλα και πάλι» συνάντησε την Ιωάννα Μαλέσκου έξω από τα στούντιο της εκπομπής της.
Σε σχετική ερώτηση, η Ιωάννα Μαλέσκου δήλωσε: «Δεν έχω να σας απαντήσω κάτι προφανώς. Το καταλαβαίνετε αυτό. Ούτε τα δημοσιεύματα ακούω γενικότερα. Ό,τι είναι να απαντήσουμε, όταν έρθει η στιγμή να το απαντήσουμε, νομίζω ότι θα το κάνουμε με τον σωστό τρόπο. Από εκεί και πέρα, ό,τι δημοσίευμα γράφεται, το διαβάζετε εσείς, το διαβάζουμε κι εμείς, το διαβάζω κι εγώ και όλα καλά. Δεν έχω να σας απαντήσω κάτι, σας ευχαριστώ πάρα πολύ. Καλή συνέχεια. Καλό καλοκαίρι θα απαντήσω σε εσάς, καλή συνέχεια και καλό μεσημέρι».
Στις 17 Ιανουαρίου, το stage του Black Temple υποδέχεται μια σειρά από ελληνικές μπάντες, που θα ερμηνεύσουν μερικές από τις μεγαλύτερες επιτυχίες του David Bowie - ενώ τα decks θα αναλάβει ο Δημήτρης Παπασπυρόπουλος.
Η παράσταση Ήμερη – Η Ανατομία μιας Πτώσης, εμπνευσμένη από το έργο, τη ζωή και τη φιλοσοφία του κορυφαίου Ρώσου συγγραφέα, επιχειρεί μια σύγχρονη, εσωτερική ανάγνωση πάνω στην έννοια της πτώσης — σωματικής, ηθικής και υπαρξιακής.
Ο καθηλωτικός μονόλογος του Ανδρέα Φλουράκη «ΤΑΠ ΑΟΥΤ» ανεβαίνει στο ανανεωμένο Μικρό Γκλόρια. Το κείμενο ζωντανεύει στη σκηνή με τον Τάσο Κορκό στην ερμηνεία, ενώ τη σκηνοθετική επιμέλεια υπογράφει ο Θανάσης Ισιδώρου.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας