Πολύ κοντά σε μία σημαντική μεταγραφική κίνηση φαίνεται πως βρίσκεται ο Άρης! Το τελευταίο διάστημα οι «κίτρινοι» βρίσκονταν σε επαφές με τη Σπόρτινγκ Λισαβόνας για τον 22χρονο εξτρέμ, Ραφαέλ Καμάτσο, και οι δύο πλευρές έχουν φτάσει πλέον σε συμφωνία για τον δανεισμό του νεαρού άσου.
Ο Πορτογάλος άσος έχει συμβόλαιο μέχρι το 2024 με τα «λιοντάρια» και στο deal θα υπάρχει και οψιόν για το επόμενο καλοκαίρι. Όλα δείχνουν πως η υπόθεση θα τελειώσει άμεσα ώστε ο παίκτης να έρθει στη Θεσσαλονίκη στις αρχές της επόμενης εβδομάδας και να ενσωματωθεί με την υπόλοιπη ομάδα.
Ο Καμάτσο αγωνίζεται κυρίως ως δεξί εξτρέμ ενώ μπορεί να παίξει και ανδρώθηκε ποδοσφαιρικά στις ακαδημίες της Λίβερπουλ, ενώ έχει κάνει και μια συμμετοχή στην Premier League με τους «reds». Ανήκει στη Σπόρτινγκ από το 2019, όταν αποκτήθηκε έναντι 5 εκατ. ευρώ, μετρώντας συνολικά 26 συμμετοχές με τη φανέλα της.
Τις δυο προηγούμενες σεζόν αγωνίστηκε ως δανεικός σε Ρίο Άβε και Μπελενένσες, ενώ έχει υπάρξει διεθνής με όλες τις μικρές εθνικές της Πορτογαλίας.
Αν και έχανε με 2-1 σετ από τον Ολυμπιακό στο «Μελίνα Μερκούρη», ο Μίλωνας ανέτρεψε την κατάσταση στο tie-break κι επικράτησε με 3-2 σετ για την 7η αγωνιστική της Volley League στους άνδρες.
Σαμπαλένκα και Κύργιος αναβιώνουν στις 28/12 τη «μάχη των φύλων», 52 χρόνια μετά το ιστορικό ματς της Κινγκ με τον Ριγκς. Μια αναμέτρηση που ήταν παραπάνω από ένα απλό παιχνίδι. Ήταν ένας αγώνας επιβίωσης, ένας πόλεμος απέναντι στον σεξισμό.
Δείτε πως έχει διαμορφωθεί η βαθμολογία της Super League μετά τα τρία παιχνίδια του Σαββάτου (13/12) για την 14η αγωνιστική της Super League. Νίκες για Λεβαδειακό και ΟΦΗ, ισοπαλία στη Νεάπολη.