«Τρέλα» στον Ολυμπιακό: Sold out ο τρίτος τελικός!
Εξαντλήθηκαν μέσα σε λίγες ώρες τα εισιτήρια του τρίτου τελικού της Basket League με αντίπαλο τον Παναθηναϊκό (17/6, 21:00) – Με νίκη ο Ολυμπιακός κατακτά το πρωτάθλημα.
Ξεσηκωμός επικρατεί στο στρατόπεδο του Ολυμπιακού ενόψει του τρίτου τελικού της Basket League με αντίπαλο τον Παναθηναϊκό (17/6, 21:00), με τους οπαδούς της ομάδας του μεγάλου λιμανιού να… εξαφανίζουν τα εισιτήρια μέσα σε λίγες ώρες!
Τα «μαγικά χαρτάκια» τέθηκαν σε κυκλοφορία το πρωί στις 10:00 και λίγο μετά τις 16:00 η «ερυθρόλευκη» ΚΑΕ ανακοίνωσε ότι εξαντλήθηκαν και το παιχνίδι θα είναι sold out.
«SOLD OUT! Μέσα σε λίγες ώρες από την κυκλοφορία τους, τα εισιτήρια για τον 3ο τελικό της Basket League με τον Παναθηναϊκό (17/06,21:00) ΕΞΑΝΤΛΗΘΗΚΑΝ! Σας ευχαριστούμε από καρδιάς! ΟΛΟΙ μαζί για την κατάκτηση του Ελληνικού Πρωταθλήματος», ανέφεραν στο μήνυμά τους οι Κυπελλούχοι Ελλάδας, που οδεύουν ολοταχώς για το νταμπλ.
Ο κόσμος του Ολυμπιακού ανυπομονεί για τον τρίτο τελικό, όπου με νίκη οι Ερυθρόλευκοι (σ.σ προηγούνται στη σειρά με 2-0), θα κατακτήσουν το πρωτάθλημα και θα ολοκληρώσουν με τον καλύτερο τρόπο τη φετινή σεζόν. Αυτό μάλιστα θα είναι το πρώτο πρωτάθλημα για την ομάδα του μεγάλου λιμανιού μετά το 2016, με τους Πειραιώτες να βρίσκονται πλέον μια… ανάσα από τον τίτλο, μετά τη σπουδαία νίκη που πέτυχαν χθες στο ΟΑΚΑ επί του Τριφυλλιού με 78-72.
SOLD OUT! Μέσα σε λίγες ώρες από την κυκλοφορία τους, τα εισιτήρια για τον 3ο τελικό της Basket League με τον Παναθηναϊκό (17/06,21:00) ΕΞΑΝΤΛΗΘΗΚΑΝ! Σας ευχαριστούμε από καρδιάς! ΟΛΟΙ μαζί για την κατάκτηση του Ελληνικού Πρωταθλήματος! #OLYKOKKINA#OlympiacosBC#TogetherWeFightpic.twitter.com/XJPE6unxbJ
Καθώς βρισκόμαστε μια ανάσα από το Πάσχα, δεν προκαλεί καμία εντύπωση ότι μόνο δύο νέες ταινίες έκαναν την εμφάνισή τους στις σκοτεινές αίθουσες αυτή την εβδομάδα
Με χρόνο 19.67 στα 18 του χρόνια, ο Αυστραλός σπρίντερ καταρρίπτει το παγκόσμιο ρεκόρ Κ20 και στέλνει μήνυμα ότι η επόμενη εποχή του στίβου έχει ήδη ξεκινήσει.
Ο Ραζβάν Λουτσέσκου σε δηλώσεις που έκανε προέτρεψε τα παιδιά να επικοινωνούν όσο το δυνατόν περισσότερο με τους γονείς τους, εξηγώντας πως ο ίδιος δεν το έκανε όσο θα ήθελε τον τελευταίο καιρό.