Δίκη Λιγνάδη: Για διαστρέβλωση των δηλώσεων του για τον Μάνο Χατζιδάκι κάνει λόγο ο Κούγιας
Τι απαντά ο γνωστός δικηγόρος Αλέξης Κούγιας
Επίθεση σε όσους διαστρεβλώνουν τα όσα αποδεικνύονται στην αίθουσα του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου Αθηνών, όπου διεξάγεται η δίκη με κατηγορούμενο τον Δημήτρη Λιγνάδη, έδωσε ο δικηγόρος του Αλέξης Κούγιας, μετά τον σάλο που προκλήθηκε με τις δηλώσεις του για τον Μάνο Χατζιδάκι.
Ο κ. Κούγιας αναφέρεται σε διαστρεβλωτές της αλήθειας τονίζοντας πως ενώ ο ίδιος στην ερώτησή του χρησιμοποίησε εκτός του Μάνου Χατζιδάκη, τον Κουν, τον Λαζάνη, τον Κατσέλη, αλλά και άλλους διδασκάλους της θεατρικής τέχνης, «αυτοί ενορχηστρωμένα και στα συγκεκριμένα sites διαστρέβλωσαν την ερώτηση μου, αποκρύπτοντας ότι η ερώτηση αυτή αφορά και άλλους διδασκάλους της θεατρικής τέχνης, όπου αναφερόμουν στους μαθητές τους, αφού αναφερόμουν και στους μαθητές του κ. Δημήτρη Λιγνάδη, όπου αυτός δίδαξε, και συγκεκριμένα στο Αρσάκειο, στο Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου, αλλά και στη σχολή του Εθνικού Θεάτρου».
Μάλιστα, σύμφωνα πάντα με τον κ. Κούγια, οι συγκεκριμένοι, που έχουν μηνυθεί και έχουν δεχθεί και αγωγές από εμένα, βρήκαν κάποιους πρόθυμους παρουσιαστές και ασήμαντους ηθοποιούς, για να σχολιάσουν αυτή την ψευδή είδηση που διέδωσαν, και να χρησιμοποιήσουν το όνομά μου, για να τους προσέξει ο κόσμος.
«Από την εποχή ακόμη και του Σωκράτη και του Πλάτωνα, το περιβάλλον των μεγάλων δασκάλων ήταν κυρίως ανήλικα άτομα.
Αντί όλοι αυτοί να δημοσιοποιήσουν το προφανές γεγονός, ότι το Δικαστήριο και ο Εισαγγελέας «καταζητούν» εδώ και ημέρες, για να φέρουν στο δικαστήριο δια της βίας, το τρίτο δήθεν θύμα του Λιγνάδη, τον σαραντάχρονο πελάτη του κυρίου Βλάχου, παραπληροφορούν την κοινή γνώμη με ασήμαντα γεγονότα», καταλήγει ο κ. Κούγιας.
- Χώροι εργασίας: Υπό πίεση οκτώ στους δέκα υπαλλήλους – Στρες, ανισότητες, εκφοβισμός, σεξουαλική παρενόχληση
- Ανήλικος μέθυσε στο καρναβάλι Ρεθύμνου – Συνελήφθη ο πατέρας του
- Το χάσμα του πλούτου στην Ευρώπη: Πού βρίσκονται οι πλουσιότεροι και οι φτωχότεροι;
- Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις σε Μετρό και Τραμ – Τα δρομολόγια και οι σταθμοί που βγαίνουν «εκτός»
- Ο Γρηγορίου είναι κοντά στον Άρη
- Καθαρά Δευτέρα: Όλα όσα ισχύουν στον ιδιωτικό τομέα για την «αργία»
- Τώρα ιδρώνει: Η φωτογραφία του έκπτωτου πρίγκιπα Άντριου μετά τη σύλληψή του έγινε «έργο τέχνης» στο Λούβρο
- Ελένη Γλύκατζη-Αρβελέρ – 600 μολύβια και 10 ποιήματα: Αυτή την Κυριακή μαζί με το ΒΗΜΑ
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Δευτέρα 23.02.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/02/franz-nawrath-0vk_5JmDDZw-unsplash-315x220.jpg)





















![Δόθηκε στην πυρά ο καρνάβαλος: Φαντασμαγορικά σκηνικά στην Πάτρα [βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/02/karnavali_patra_2026_lixi-1200x700-315x220.jpg)
















































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442