Στο εδώλιο του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου Βόλου θα καθίσουν την ερχόμενη Δευτέρα δύο άνδρες ηλικίας 40 και 38 ετών, οι οποίοι κατηγορούνται για επικίνδυνη σωματική βλάβη από κοινού που είχε σαν αποτέλεσμα τον θάνατο 4χρονης από ηλεκτροπληξία.
Το περιστατικό σημειώθηκε τον Φεβρουάριο του 2014 στον οικισμό Μαύρικα Καρδίτσας.
Αγνωστο υπό ποιες συνθήκες ακριβώς το κορίτσι υπέστη σοβαρά εγκαύματα από ηλεκτροπληξία και μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Καρδίτσας.
Παρά τις προσπάθειες των γιατρών, η ανήλικη δεν τα κατάφερε και υπέκυψε στα τραύματά της.
Σύμφωνα με το taxydromos.gr, η αστυνομική έρευνα οδήγησε στους δύο άνδρες που θα καθίσουν στο εδώλιο του κατηγορουμένου για να απολογηθούν για τις πράξεις τους.
Ένα «rock party» γεμάτο ήχους, μνήμες και ενέργεια από τις δεκαετίες που όρισαν μια ολόκληρη γενιά -την δική του- αλλά και τους νεότερους, υπόσχεται ο Δημήτρης Σταρόβας.