Ολυμπιακός: Με Σισέ και βασικούς κόντρα στον Παναθηναϊκό
Οι Ερυθρόλευκοι ολοκλήρωσαν την προετοιμασία τους για το αυριανό ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό (11/5, 21:00) – Επιστρέφει ο Σισέ, μέσα οι βασικοί – Ποιοι έμειναν εκτός.
Ετοιμος για το αυριανό ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό (11/5, 21:00), για την 8η αγωνιστική των πλέι οφ της Super League.
Οι Ερυθρόλευκοι το βράδυ της Τρίτης προπονήθηκαν στο Ρέντη υπό τις οδηγίες του Πέδρο Μαρτίνς και μετά το τέλος του προγράμματος ο Πορτογάλος τεχνικός ανακοίνωσε την αποστολή για τον αγώνα με το Τριφύλλι.
Σε αυτή βρίσκεται ο Παπέ Αμπού Σισέ, ο οποίος επιστρέφει μετά τον επαναληπτικό του Κυπέλλου με τον ΠΑΟΚ, ενώ αντίθετα εκτός έμειναν οι Μανωλάς, Φορτούνης, Μπα και Ονιεκούρου. Στην αποστολή είναι όλοι οι βασικοί, ενώ στις επιλογές του Μαρτίνς βρίσκονται επίσης οι Μπαγκαλιάνης και Ανδρούτσος.
Aγώνες κανονικής περιόδου το 2026 και το 2028 - Η Γερμανία εξελίσσεται σε στρατηγικό κόμβο για την ανάπτυξη του αμερικανικού football (NFL) στην Ευρώπη
Ο πρώην προπονητής του Παναθηναϊκού και άλλοτε συνεργάτης του Φρανκ Ράικαρντ στην Μπαρτσελόνα επιστρέφει στους πάγκους των εθνικών ομάδων για τη μεγαλύτερη πρόκληση στην ιστορία του ποδοσφαίρου του Σουρινάμ.
Αποφασισμένος να επιστρέψει στις νίκες στο σημερινό (14/12, 20:00) παιχνίδι με τον Ολυμπιακό στο «Κλεάνθης Βικελίδης» είναι ο Άρης, που αντιμετωπίζει αρκετά προβλήματα απουσιών.