Θύμα έκπληξης έπεσε η Μπαρτσελόνα που ηττήθηκε με 0-1 στο «Καμπ Νου» από τη Ράγιο Βαγεκάνο, στην εξ αναβολής αναμέτρηση με την οποία «έπεσε η αυλαία» της 21ης αγωνιστικής.
Αυτή ήταν η δεύτερη διαδοχική ήττα εντός έδρας ήττα των «μπλαουγκράνα» στο πρωτάθλημα, καθώς είχε προηγηθεί αυτή από την Κάντιθ με το ίδιο σκορ. Επιπλέον η Μπαρτσελόνα είχε γνωρίσει ακόμα εντός έδρας ήττα από την Άιντραχτ Φρανκφούρτης για τα προημιτελικά του Europa League.
Σαν μην έφθανε η ήττα ο Τσάβι θα στερηθεί για το υπόλοιπο της σεζόν των υπηρεσιών του Σερζίνιο Ντεστ. Ο Ολλανδός ακραίος αμυντικός τραυματίστηκε σοβαρά στον δεξί αστράγαλο και θα μείνει εκτός δράσης για δύο μήνες.
Ένα «rock party» γεμάτο ήχους, μνήμες και ενέργεια από τις δεκαετίες που όρισαν μια ολόκληρη γενιά -την δική του- αλλά και τους νεότερους, υπόσχεται ο Δημήτρης Σταρόβας.
Η ΠΑΕ Ολυμπιακός ανακοίνωσε τη διάθεση εισιτηρίων για την εκτός έδρας αναμέτρηση με τον Πανσερραϊκό, στο πλαίσιο της 23ης αγωνιστικής της Super League.
Μετά τη Λεβερκούζεν στο Champions League, o Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ μίλησε για την αναμέτρηση με τον Παναιτωλικό και παράλληλα αναφέρθηκε στο πρόβλημα δυστοκίας του Ολυμπιακού στα τελευταία παιχνίδια.
Ο Βασίλης Σπανούλης αναφέρθηκε στα σοβαρά οικονομικά προβλήματα που αντιμετωπίζει η Μονακό και πώς σκοπεύει να διαχειριστεί την κατάσταση μέχρι να λυθούν.