Συναγερμός σήμανε εχθές το βράδυ στην Πυροσβεστική Υπηρεσία Ηρακλείου όταν ειδοποιήθηκε για αυτοκίνητο που βρέθηκε αναποδογυρισμένο σε γκρεμό.
Σύμφωνα με πληροφορίες του ekriti.gr, το τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε στην Ανώπολη Χερσονήσου, όταν Ι.Χ. εξετράπη της πορείας του, με αποτέλεσμα να καταλήξει στο γκρεμό.
Στο σημείο έσπευσε πλήρωμα της Πυροσβεστικής, της Αστυνομίας και του ΕΚΑΒ, αναζητώντας τον οδηγό ωστόσο για πολύ ώρα, μιας και μέσα στο αυτοκίνητο δεν υπήρχε κανείς, αλλά ούτε και στη γύρω περιοχή.
Mετά από πολύωρη αναζήτηση οι άνδρες της αστυνομίας κατάφεραν να εντοπίσουν τον αλλοδαπό οδηγό του αυτοκινήτου, ο οποίος ήταν καλά στην υγεία του, παρά το γεγονός ότι το όχημα του υπέστη σοβαριές ζημιές από την πτώση στο γκρεμό.
Η υπερβολική χρήση των smartphones συνδέεται με σημαντικές αλλαγές στον τρόπο που λειτουργεί ο εγκέφαλος, ιδιαίτερα σε ό,τι αφορά στη διαχείριση των συναισθημάτων
Ο «Αυτόχειρας» του Νικολάι Έρντμαν σε σκηνοθεσία του Θανάση Θεολόγη κάνει πρεμιέρα στις 17 Απριλίου. Παραστάσεις κάθε Σάββατο και Κυριακή στο θέατρο Αλκμήνη.