Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Βοιωτία: Επίθεση σε γνωστό άνθρωπο της νύχτας

Βοιωτία: Επίθεση σε γνωστό άνθρωπο της νύχτας

Οι πρώτες πληροφορίες

Συμβόλαιο θανάτου εκτελέστηκε πριν από λίγο στη Βοιωτία, καθώς σημειώθηκε επίθεση με θύμα τον Γιάννη Σκαφτούρο, γνωστό άνθρωπο της νύχτας που είχε απασχολήσει κατ’ επανάληψη τις ελληνικές Αρχές. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, η επίθεση που είχε χαρακτηριστικά εκτέλεσης έλαβε χώρα στο εξοχικό του 55χρονου βαρυποινίτη. Το θύμα είχε εμπλακεί και στην υπόθεση της απαγωγής του εφοπλιστή Παναγόπουλου.

Τραυματίστηκαν δύο συγγενείς του

Το φονικό έγινε στα Σκούρτα Βοιωτίας κοντά στα Δερβενοχώρια με τις πρώτες πληροφορίες να αναφέρουν πως οι εκτελεστές μπήκαν στην αυλή του σπιτιού του κι εκεί τον «γάζωσαν» με καλάσνικοφ. Όπως ανέφερε ο Βασίλης Λαμπρόπουλος από την επίθεση τραυματίστηκαν δύο ακόμα συγγενείς του, μεταξύ των οποίων και η μικρή του κόρη. Σύμφωνα με πληροφορίες του LamiaReport.gr, οι τραυματίες είναι 22 και 45 ετών και διακομίστηκαν στο νοσοκομείο.

Προανάκριση διενεργεί το τμήμα ασφάλειας Θηβών.

Η υπόθεση της απαγωγής Παναγόπουλου

Ο βαρυποινίτης Γιάννης Σκαφτούρος είχε καταδικαστεί πρωτόδικα για ηθική αυτουργία στην απαγωγή του Περικλή Παναγόπουλου τον Ιανουάριο του 2009, για υπόθεση δολοφονίας καθώς και για ένταξη σε συνδικάτο εγκλήματος. Υπενθυμίζουμε ότι ο Περικλής Παναγόπουλος πέθανε λίγες ημέρες μετά από την απελευθέρωσή του από τους απαγωγείς και μετά την καταβολή 30 εκατομμυρίων ευρώ.

Το Πεντεμελές Εφετείο Κακουργημάτων, ωστόσο τον καταδίκασε σε εξαετή κάθειρξη για το αδίκημα της συγκρότησης εγκληματικής οργάνωσης, «σπάζοντας» τα δις ισόβια που είχε επιβάλει το πρωτόδικο δικαστήριο για υπόθεση απαγωγής, καθώς και για υπόθεση δολοφονίας.

Επίθεση στις φυλακές Κορυδαλλού το 2018

Επίθεση με μαχαίρι είχε δεχτεί ο Γιάννης Σκαφτούρος στις φυλακές του Κορυδαλλού με δημοσιεύματα της εποχής να κάνουν λόγο για ξεκαθάρισμα λογαριασμού στον «πόλεμο της νύχτας». Τα τελευταια δύο χρόνια, είχε αποφυλακιστεί και κυκλοφορούσε ελεύθερος ενώ στη νύχτα, ο 55χρονος, ήταν γνωστός με το προσωνύμιο «Θείος Τζο».

Sports in

Ρόι Κιν: «Έπινα πάρα πολύ όταν ήμουν στη Γιουνάιτεντ – Ήταν ντροπή»

Ο Ρόι Κιν μίλησε για τη περίοδο που βρισκόταν στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και τις κακές συνήθειες που είχε.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024