Πρέβεζα: Νοσταλγοί της Χούντας ανήρτησαν προκλητικό πανό
Πανό με φιλοχουντικό περιεχόμενο κρέμασαν άγνωστοι στο Κάστρο του Αγίου Γεωργίου στην περιοχή της Κυανής Ακτής στην Πρέβεζα.
Πανό με συνθήματα υπέρ της Χούντας ανήρτησαν σήμερα, την μαύρη επέτειο της 21ης Απριλίου, άγνωστοι στο Κάστρο του Αγίου Γεωργίου στην περιοχή της Κυανής Ακτής στην Πρέβεζα.
Όπως κάθε χρόνο, νοσταλγοί της επταετούς Δικτατορίας που άφησε πολλές πληγές σε Ελλάδα και Κύπρο, διάλεξαν την ημέρα της μαύρης επετείου του Πραξικοπήματος των Συνταγματαρχών το 1967 για να επαναφέρουν τα συνθήματα της Χούντας.
Και να σκεφτεί κάποιος ότι η σημερινή ημέρα σε αρκετές οικογένειες στην Πρέβεζα ξυπνά άσχημες μνήμες που έχουν να κάνουν με εξορίες και βασανισμούς.
Σύμφωνα με το atpreveza.gr, συνεργεία του Δήμου κινήθηκαν άμεσα και κατέβασαν το συγκεκριμένο πανό.

- Οι σκέψεις του Λουτσέσκου για το ντέρμπι στο Καραϊσκάκη – Αυτή είναι η πιθανή ενδεκάδα του ΠΑΟΚ
- Σαράντος Καργάκος: Τ’ Αρχαία μάς πέφτουνε βάρος
- Φοινικούντα: Ενώπιον της ανακρίτριας ξανά σήμερα οι δύο 22χρονοι για τη διπλή δολοφονία στο κάμπινγκ
- Συνεχίζονται οι ασφαλτοστρώσεις στο Δήμο Πειραιά
- Είναι αυτό το χειρότερο αθλητικό ντεμπούτο όλων των εποχών; Η 21χρονη τενίστρια που έγινε viral για όλους τους λάθος λόγους
- Γιώργος Βασιλείου: Πέθανε ο πρώην πρόεδρος της Κύπρου
- Συνελήφθη 22χρονος – Έτρεχε με 167 χλμ στην ΕΟ Θεσσαλονίκης – Νέων Μουδανιών
- Eurocup Γυναικών: Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός ρίχνονται στη «μάχη» των «16»
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τετάρτη 14.01.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/01/tianhao-wang-aME_eAFPU2A-unsplash-1-315x220.jpg)









































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442