Τσιτσιπάς: «Έπρεπε να βγάλω τον καλύτερο μου εαυτό και τα κατάφερα»
Ο Στέφανος Τσιτσιπάς μίλησε μετά τη νίκη του σε δύο σετ επί του Λάσλο Τζέρε στους «16» του Μόντε Κάρλο και παραδέχτηκε πως κάθε άλλο παρά εύκολο ήταν το έργο του.
Ο Στέφανος Τσιτσιπάς εμφανίστηκε ανακουφισμένος μετά τη δύσκολη νίκη που πανηγύρισε επί του Λάσλο Τζέρε στη φάση των «16» του Μόντε Κάρλο.
«Ήξερα ότι θα έπρεπε να είμαι σε αφύπνιση διότι παίζει πολύ καλά στο χώμα, έπρεπε να βγάλω τον καλύτερό μου εαυτό. Είναι σταθερός παίκτης και επιστρέφει πολλές μπάλες. Έπρεπε να δουλέψω σκληρά για τη νίκη.
Το ξεκίνημα στο τάι μπρέικ ήταν σημαντικό και μετά προσπάθησα να μείνω στα ράλι και να βρω τις ευκαιρίες. Κατάφερα α κυριαρχήσω και να πάρω το αβαντάζ», ανέφερε χαρακτηριστικά, ενώ στη συνέχεια μίλησε και στα ελληνικά:
«Ήξερα από την αρχή ότι δεν θα είχα εύκολο έργο, αλλά τα κατάφερα. Είμαι πολύ χαρούμενος με το επίπεδό μου στην αρχή του τάι μπρέικ. Πήρα νωρίς το προβάδισμα και δημιούργησα πολλές ευκαιρίες, κλείνοντάς το σε δύο σετ με καλής ποιότητας τένις αι συγκέντρωση».
Με πρωταγωνιστή τον Μάλεν που σημείωσε από ένα γκολ σε κάθε ημίχρονο, η Ρόμα νίκησε με σκορ 2-0 τη φορμαρισμένη Κάλιαρι και «έπιασε» τη Γιουβέντους στην τέταρτη θέση, στους 46 βαθμούς.
Λίγες ημέρες μετά την ήττα του στον τελικό του Αυστραλιανού Όπεν 2026 από τον Κάρλος Αλακαράθ ο Νόβακ Τζόκοβιτς ταξίδεψε στην Ιταλία προκειμένου να απολαύσει λίγη από τη δράση των Χειμερινών Ολυμπιακών Αγώνων που διεξάγονται αυτές τις ημέρες στο Μιλάνο και την Κορτίνα. Ο κορυφαίος τενίστας όλων των εποχών κατά πολλούς, επέλεξε να παρακολουθήσει καλλιτεχνικό […]
«Θα κάνουμε τα πάντα για να διασφαλίσουμε ότι η Μονακό θα μπορέσει να ολοκληρώσει τη σεζόν», υποσχέθηκε ο Πρίγκιπας Αλβέρτος για τη δύσκολη οικονομική κατάσταση που βιώνει η Μονακό.