Ρωσία: Κυρώσεις κατά πολιτικών των ΗΠΑ και του Καναδά
Κυρώσεις κατά εκατοντάδων Αμερικανών και Καναδών πολιτικών ανακοίνωσε η Ρωσία
Η Μόσχα επέβαλε κυρώσεις σε βάρος 398 μελών της αμερικανικής Βουλής των Αντιπροσώπων και 87 Kαναδών γερουσιαστών, όπως ανακοινώθηκε από το ρωσικό υπουργείο Εξωτερικών.
Όπως υπογραμμίζεται σε σχετική ανακοίνωση, η απόφαση ελήφθη μετά τις κυρώσεις που επέβαλαν τον περασμένο μήνα οι ΗΠΑ σε βάρος 328 μελών της ρωσικής Δούμας και εκείνων που ανακοίνωσε στη συνέχεια ο Καναδάς.
Προαναγγέλλει νέες
Παράλληλα, προαναγγέλλει πως θα ακολουθήσουν περαιτέρω κυρώσεις σε αντίποινα για τα τιμωρητικά μέτρα κατά της Ρωσίας.
Το ρωσικό υπουργείο Εξωτερικών ανακοίνωσε επίσης σήμερα την απέλαση κορυφαίου Τσέχου διπλωμάτη από τη Μόσχα, στον οποίο δόθηκε προθεσμία μέχρι τις 16 Απριλίου για να εγκαταλείψει τη Ρωσία.
- Αναφορές ότι οι ιρανοί διαπραγματευτές έφτασαν στο Πακιστάν ενόψει των συνομιλιών με τις ΗΠΑ
- Γιατί περνάμε κάτω από τον Επιτάφιο – Τι συμβολίζει το έθιμο της Μεγάλης Παρασκευής
- Από τον ενθουσιασμό στην καχυποψία – Πώς και γιατί η Gen Z έφτασε να σαμποτάρει την AI
- Νέες ταινίες: «Νηστεία» στις σκοτεινές αίθουσες
- Αρκάς: Η καλημέρα της Μεγάλης Παρασκευής
- Ακίνητα: Σε ποια περιοχή εκτοξεύτηκαν οι τιμές
- Συνταγή: Στριφτόνι με ντομάτα, πικάντικη σάλτσα και καλαμάρια
- Τοπικές βροχές και πτώση της θερμοκρασίας τη Μεγάλη Παρασκευή – Πώς θα είναι ο καιρός μέχρι το Πάσχα
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Παρασκευή 10.04.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/04/nazar-shkribliak-Y9WdqTFzZVw-unsplash-1-315x220.jpg)
































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442