Η Ρεάλ Μαδρίτης κατάφερε να επιστρέψει από την… κόλαση του 0-3 και να πάρει την πρόκριση επί της Τσέλσι στην παράταση στα ημιτελικά του Champions League, έπειτα από μια επική αναμέτρηση.
Ο Τόμας Τούχελ μετά τη λήξη του αγώνα εξέφρασε την απογοήτευσή του, τονίζοντας ότι η ομάδα του ήταν άτυχη, καθώς εκείνη άξιζε να πάρει το εισιτήριο για τους «4» της διοργάνωσης.
«Αυτή είναι από τις ήττες που μπορούμε να χωνέψουμε και να καταπιούμε, καθώς δεν είχαμε τίποτα για να μετανιώσουμε εκεί έξω. Ήμασταν απλώς άτυχοι. Δείξαμε την ποιότητα και το χαρακτήρα που έχει αυτή η ομάδα και άξιζε να περάσει.
Είχαμε ένα τεράστιο έλλειμμα να ξεπεράσουμε, γιατί κάναμε μεγάλα λάθη στο πρώτο παιχνίδι, και σήμερα και τα δύο γκολ προέρχονται από λάθη μας» ανέφερε χαρακτηριστικά ο γερμανός τεχνικός.
Αφετηρία της παράστασης «Δύο ή τρία πράγματα που ξέρω γι’ αυτόν» είναι η προσέγγιση του ρόλου του πατέρα και του αποτυπώματος που αφήνει στις επόμενες γενιές.
Το παιχνίδι της Αρίνα Σαμπαλένκα με τον Νικ Κύργιο γκρέμισε όσα έχτισε η ιστορική νίκη της Μπίλι Τζιν Κινγκ απέναντι στον Μπόμπι Ριγκς: Την ανάγκη για ισότητα - Η επί δεκαετίες μάχη των γυναικών για ίσες αμοιβές στο τένις.
Στην Ελλάδα και συγκεκριμένα στη Θεσσαλονίκη περνάει τις διακοπές του ο Κωνσταντίνος Καρέτσας και με την ευκαιρία δώρισε μια φανέλα του από την Εθνική Ελλάδας σε εκκλησία της Μενεμένης.
Ο Κριστιάνο Ρονάλντο έφτασε ακόμη ένα ιστορικό ορόσημο, καθώς έγινε ο παίκτης που συμπλήρωσε γρηγορότερα από κάθε άλλον 1.300 επίσημους αγώνες στο επαγγελματικό ποδόσφαιρο, όπως επιβεβαιώθηκε από την IFFHS
Σε ΜΜΕ της Ιταλίας υπάρχει σενάριο για τη Ρόμα και τον Μοχάμεντ Σαλάχ σε σχέση με πιθανό μεταγραφικό ενδιαφέρον-επιστροφή του Αιγύπτιου σταρ στη Ρώμη, παρά το γεγονός ότι ανήκει στη Λίβερπουλ