Μεγάλη ημέρα η σημερινή για τη Μαρία Σάκκαρη, που μπροστά στο κοινό της Καλιφόρνιας θέλει να γράψει ιστορία περνώντας πρώτη φορά στα ημιτελικά του Indian Wells.
Η εξαιρετικά φορμαρισμένη ελληνίδα πρωταθλήτρια και Νο 6 της παγκόσμιας κατάταξης θα αντιμετωπίσει απόψε το βράδυ (20:00) την Έλενα Ριμπάκινα (Νο 51) από το Καζακστάν, με φόντο τη νίκη-πρόκριση στην ημιτελική φάση της διοργάνωσης.
Υπενθυμίζεται ότι η Σάκκαρη πέρασε χωρίς να ιδρώσει στους «8», με την προηγούμενη αντίπαλό της, Σάβιλ, να αποσύρεται λόγω τραυματισμού με το σκορ στο 4-1 υπέρ της Μαρίας.
Στο πρώτο Masters της σεζόν η «Σακ» ονειρεύεται την κορυφή, και εφόσον συνεχίσει σε αυτούς τους ρυθμούς δεν είναι απίθανο να τα καταφέρει.
Αξίζει να σημειωθεί πως η Μαρία, αν καταφέρει και πανηγυρίσει τον τίτλο στο Indian Wells, αναμένεται να αναρριχηθεί στο Νο 3 της παγκόσμιας κατάταξης και να γράψει ιστορία.
Ο Αταμάν μίλησε στην Gazzetta dello Sport πριν από λίγες ημέρες, μέσω της οποίας αποποιήθηκε τον τίτλο του φαβορί για τον Παναθηναϊκό για κατάκτηση της Ευρωλίγκας, ενώ αναφέρθηκε και στον Ομπράντοβιτς
Το θέμα της ανανέωσης του συμβολαίου του Λανουά θα συζητηθεί τον Μάιο, άρα μέχρι τότε ο Γάλλος πρόεδρος της ΚΕΔ κρίνεται από την εικόνα της διαιτησίας και από την απόδοση των αλλοδαπών ρέφερι
Ο Αμερικανός γκαρντ, ο οποίος έρχεται για πρώτη φορά στην Ευρώπη για να αγωνιστεί στη Euroleague, αναμένεται αν αφιχθεί στην Αθήνα για λογαριασμό του Ολυμπιακού το πρωί της προσεχούς Κυριακής (14/12)