Σωτήρης Καλυβάτσης: «Μου αρέσει να γυρίζω σελίδες στη ζωή μου»
Ο αγαπημένος ηθοποιός μίλησε στην «Ελένη» για την απόφασή του να μην κάνει έναν γάμο. Τι αποκάλυψε;
Μια αποκλειστική, άκρως αποκαλυπτική συνέντευξη έδωσε στην εκπομπή «Ελένη» ο Σωτήρης Καλυβάτσης.
Ο αγαπημένος ηθοποιός μίλησε για τη ζωή και την καριέρα του και αναφέρθηκε στον λόγο που ακόμη δεν έχει παντρευτεί.
«Μου αρέσει να γυρίζω σελίδες στη ζωή μου, μάλλον βαριέμαι. Όταν κάποια στιγμή, δούλεψα σε ένα γραφείο, άλλαξα τρεις καρέκλες. Μπορούμε να αλλάξουμε τη ζωή μας, αλλά βολευόμαστε. Όταν έχεις οικογένεια είναι δύσκολο, ίσως αυτός να είναι κι ο λόγος που δεν έχω κάνει ακόμα», είπε χαρακτηριστικά.
«Όταν έχεις έναν άνθρωπο, μοιράζεσαι χαρές και λύπες. Το ότι δεν μου ταιριάζει ο γάμος, δεν σημαίνει ότι δεν θέλω να συμβιώνω με κάποια. Ο γάμος πολλές φορές είναι ένα βήμα αναγκαστικό για να μην λέει ο κόσμος. Δεν είναι όμως, όλοι οι άνθρωποι για να κάνουν οικογένεια, ούτε είναι όλοι για να μείνουν μόνοι», ανέφερε επίσης για τον δεσμό του με την Ηρώ Λούπη.
Στη συνέχεια, τόνισε ότι χρησιμοποιεί το χιούμορ του για να ξεφεύγει από τις δύσκολες καταστάσεις.
«Το χιούμορ είναι η σωτηρία μου. Δεν έχω άλλο τρόπο να διαφεύγω από τα πράγματα. Προς το τέλος της καραντίνας άρχισα να χάνω το χιούμορ μου. Ευτυχώς είναι και το καλοκαίρι. Λίγο η θάλασσα, λίγο το κορίτσι μου, κατάφερα και πήρα ανάσα», υπογράμμισε.
Ο ηθοποιός πρωταγωνιστεί στην παράσταση «Εκτός Ελέγχου» που ανεβαίνει στο «θέατρο του ελληνικού κόσμου».
Δείτε ολόκληρη τη συνέντευξη
- AI κάτσε λίγο στην άκρη… – Πότε πατάμε pause για να δουλέψει ο εγκέφαλος
- Παναγιώτα Διαμαντή: Ελληνίδα δασκάλα ανάμεσα στους 50 κορυφαίους εκπαιδευτικούς του κόσμου
- Ακραίες καταστάσεις στην Τουρκία: 29 ακόμη συλλήψεις στο πλαίσιο έρευνας για παράνομα στοιχήματα
- Υπερτουρισμός: Νέοι κανόνες στην Ευρώπη – Τι αλλάζει στα ταξίδια το 2026 και τι ισχύει στην Ελλάδα
- Φόροι: Ποιες φορολογικές εκκρεμότητες λήγουν το 2025 [πίνακας]
- Ύπνος στον αέρα; 4 απίστευτες μέθοδοι που χρησιμοποιούν τα ζώα για να κοιμηθούν ακίνδυνα
- Η αποθεραπεία του Λεσόρ, η διαχείριση του Αταμάν και η «συμφόρηση» στο «5» με την επιστροφή του
- Αγνοούνται τρεις ορειβάτες στον Αθανάσιο Διάκο Φωκίδας
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Πέμπτη 25.12.2025]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/evgeni-tcherkasski-bE4C_M7M4xY-unsplash-1-315x220.jpg)







































![Φόροι: Ποιες φορολογικές εκκρεμότητες λήγουν το 2025 [πίνακας]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/ΧΡΗΜΑΤΑ-315x220.jpg)








































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442