Ο ΛεΜπρόν Τζέιμς έκανε απίστευτο ματς στη νίκη των Λέικερς επί των Γουόριορς με 56 πόντους και οι συμπαίκτες του τον μπουγέλωσαν μετά για να τον «σβήσουν».
Κόντρα στους Γουόριορς ήταν απίστευτος, γυρίζοντας τον χρόνο πίσω, με 56 πόντους και 10 ριμπάουντ στη νίκη με 124-116 επί των Γουόριορς. Έγινε έτσι ο τέταρτος παίκτης στην ιστορία που βάζει τολάχιστον 50 πόντους και σε αυτή την ηλικία ή παραπάνω, μετά τους Μάικλ Τζόρνταν, Κόμπι Μπράιαντ και Τζαμάλ Κρόφορντ.
Επίσης έγινε ο πρώτος που βάζει στα 37 τουλάχιστον 55 πόντους μαζί με 10 ριμπάουντ και ο πρώτος Λέικερ που έχει μια τέτοια επίδοση από τον Σακίλ Ο’Νιλ το 2000.
Βλέποντάς τον να έχει ακόμα «καπνισμένες κάνες» οι συμπαίκτες του έτρεξαν να τον… σβήσουν με ένα μπουγέλο μετά το ματς.
Όταν η πτώση της Ferrari στη Formula 1 γίνεται μάθημα για την οικονομία των ΗΠΑ - Πώς τα λάθη διοίκησης που διέλυσαν μια αγωνιστική αυτοκρατορία φωτίζουν τους κινδύνους της απρόβλεπτης οικονομικής πολιτικής Τραμπ
Φεύγουν για το Κόπα Αφρικα ο Μπρούνο του Ολυμπιακού και ο Ντέσερς του Παναθηναϊκού καθώς κλήθηκαν στην Εθνική Νιγηρίας που ξεκινά τις υποχρεώσεις της στις 23/12
Ο Ζουλιάν Μπιανκόν μίλησε στο «Qsport» και αναφέρθηκε στα δύο τελευταία παιχνίδια του Ολυμπιακού στο Champions League και εξέφρασε την πίστη του για πρόκριση στα playoffs της διοργάνωσης.