Ολυμπιακός: «Στροφή» στο Κύπελλο και στην Βουλιαγμένη
Η γυναικεία ομάδα πόλο του Ολυμπιακού την Τετάρτη (23/2, 19:30) θα αντιμετωπίσει την Βουλιαγμένη στο Παπαστράτειο, στο πρώτο ματς της φάσης των «8» του Κυπέλλου.
Στη «μάχη» του Κυπέλλου Ελλάδας ρίχνεται την Τετάρτη (23/2) η ομάδα πόλο Γυναικών του Ολυμπιακού. Οι πρωταθλήτριες Ευρώπης αντιμετωπίζουν την Βουλιαγμένη, την οποία υποδέχονται στις 19:30 (KOE TV) στο Παπαστράτειο, στο πρώτο ματς της φάσης των «8» του Κυπέλλου.
Στον προημιτελικό με τον ΝΟΒ, τα κορίτσια του Θρύλου θέλουν να συνεχίσουν τις πολύ καλές εμφανίσεις τους και να πανηγυρίσουν τη νίκη, ώστε να κάνουν το πρώτο βήμα πρόκρισης στο Final-4 του θεσμού, μια εβδομάδα πριν από τη ρεβάνς στο κολυμβητήριο του Λαιμού (2/3). Το Σάββατο (26/2), οι «ερυθρόλευκες» θα αντιμετωπίσουν την Ντουναϊσβάρος στην Ουγγαρία, στο δεύτερο ματς της φάσης των «8» της Euroleague, με στόχο την πρόκριση στο Final-4.
*Ισχύει κανονικά το δικαίωμα ελεύθερης εισόδου για τους κατόχους Κάρτα Μέλους της σεζόν 2021-2022. Τα εισιτήρια κοστίζουν 5 ευρώ και θα διατίθενται στην είσοδο του κολυμβητηρίου.
Δηλώσεις:
Αλεξάνταρ Τσίριτς: «Κόντρα στη Βουλιαγμένη θα παίξουμε ένα σημαντικό ματς πριν τη Ντουναϊσβάρος. Αυτό θα μας βάλει σε ρυθμό, ενόψει του αγώνα του Σαββάτου στην Ουγγαρία. Ωστόσο, προηγείται το αυριανό ματς, στο οποίο θέλουμε να πραγματοποιήσουμε καλή εμφάνιση και να αποκτήσουμε το πλεονέκτημα για την πρόκριση στου Final-4 του Κυπέλλου Ελλάδας».
Αναρωτιέσαι γιατί κάποιοι άνθρωποι αποκτούν τεράστια επιρροή και followers στα social media, ενώ άλλοι μένουν στην αφάνεια; Η ψυχολογία έχει την απάντηση.
Kάθε Κυριακή στις 11:30 π.μ, σε μια παράσταση για όλη την οικογένεια που υμνεί τη φιλία, την ελευθερία και το μεγάλο ταξίδι της ζωής από την παιδική ηλικία στην ενηλικίωση.
Την Παρασκευή 6 Φεβρουαρίου, η Κρινιώ Νικολάου ανεβαίνει στη σκηνή του Stage 7, μαζί με τον Θάνο Πανουργιά, για την μουσικοθεατρική παράσταση Κόντρα ρόλος.
Η παράσταση «φαινόμενο» για την ζωή του Ρούντολφ Νουρέγιεφ, με πάνω από ένα εκατομμύριο θεατές σε όλο τον κόσμο, έρχεται στις 25 και 26 Απριλίου στο Θέατρο Κάτια Δανδουλάκη.
Αντί για συνεδριάσεις φυσικοθεραπείας όπως έλεγαν, παίκτες του σκωτσέζικου συλλόγου χρησιμοποιούσαν δωμάτια ξενοδοχείου προκειμένου να πραγματοποιούν τα ερωτικά ραντεβού τους!
LIVE: Λιντς – Νότιγχαμ Φόρεστ. Παρακολουθήστε live στις 22:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Λιντς – Νότιγχαμ Φόρεστ για την 25η αγωνιστική της Premier League. Τηλεοπτικά από το Novasports Premier League.