Στην κάμερα του Happy Day μίλησε η Νίκη Παλληκαράκη και αναφέρθηκε στις καταγγελίες στο θέατρο αλλά στην ασθένεια από την οποία πάσχει η μητέρα της.
«Ας μη μιλήσουμε γι αυτά τα πράγματα, έτσι κι αλλιώς δεν υπάρχει κανένας λόγος», δήλωσε αρχικά για το metoo και συνέχισε: «Ας μιλήσει η δικαιοσύνη, ας σεβαστούμε τον θεσμό αυτό, δεν βοηθάει σε τίποτα. Ούτε απολογίες, “γιατί εσύ δούλεψες καλά”, ούτε τίποτα, ας πάρουν τον δρόμο τους, τώρα ας πούμε ότι το θέατρο είναι ανοιχτό κι ας το στηρίξουμε».
Αναφορικά με τη μητέρα της που πάσχει από άνοια, είπε: «Δεν της είπα ότι ο πατέρας μου πέθανε. Η μνήμη της πια έχει περιοριστεί σε εκείνον. Με ένα μεταφυσικό τρόπο τον αναζητά συνέχεια από τότε που έχει φύγει. Μου λέει “γιατί δεν έρχεται να με δει”, με ένα παράπονο που κι εμένα με δυσκολεύει, γιατί της απαντάω. Η μνήμη επανέρχεται πολύ έντονα στο “γιατί δεν έρχεται να με δει; Δεν σε ρωτάει για έμενα;”».
Μυστικά, σχέσεις και συγκρούσεις ξεδιπλώνονται μέσα από τις ζωές τριών ανθρώπων που προσπαθούν να σταθούν ο ένας απέναντι στον άλλον και τελικά απέναντι στον ίδιο τους τον εαυτό.
Πέντε ερωτικές ιστορίες, τοποθετημένες σε διαφορετικές εποχές της Ελλάδας, συνθέτουν το κοινό σύμπαν του έργου «Η Αστερόσκονη», όπου άνθρωποι και χρονικότητες συναντιούνται γύρω από την ίδια ανάγκη για αγάπη και σύνδεση.
Η Δευτέρα 9 Μαρτίου είναι αφιερωμένη στον Αντώνη Καλογιάννη, καθώς το έργο του θα «ζωντανέψει» στη σκηνή του θεάτρου Παλλάς, μέσα από τη μουσική παράσταση «Η φωνή της ψυχής μας».
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας