Survivor Spoiler: Διπλή αποχώρηση έκπληξη – Τι έχει συμβεί
Η ομάδα των Μαχητών βιώνει πολύ δύσκολες στιγμές
Σε πολύ δύσκολη θέση έχουν έρθει οι Μαχητές στο Survivor μιας και δεν έχουν καταφέρει να νικήσουν κανέναν αγώνα που να έχει έπαθλο φαγητού.
Οι παίκτες έχουν και μεταξύ τους πια εντάσεις με την Ασημίνα στο τελευταίο επεισόδιο να ξεσπά εναντίον του Σπύρου Μαρτίκα.
«Δεν αντέχω άλλο… Είμαστε με δεμένα χέρια. Ξεκινάμε πάντα με 2-0 λόγω του Σπύρου και δεν μπορούμε ποτέ να κάνουμε κάποιο λάθος. Δεν μπορώ να κάνω κάτι άλλο από το να κλαίω. Αν συνεχιστεί άλλο αυτό το πράγμα, θα φύγω», είπε.
«Με έπιασε ο Σπύρος πριν από το συμβούλιο στην παραλία και μου είπε να ψηφίσω την Πελαγία στην κάλπη για να μη βγούμε 5-5 και έχουμε τέταρτο υποψήφιο στη ψηφοφορία. Του λέω 6 θα ψηφίσουν την Πελαγία και 4 εσένα, μην αγχώνεσαι. Μου λέει άσε κι έχω να πείσω και τα χαζά Αντρέα και Μέη, τα οποία δεν με ακούνε. Που ο Ανδρέας αδικείται κι είναι παρέα του Σπύρου αλλά από πίσω ο τόσο αδίστακτος Σπύρος έρχεται και μου τους λέει μπροστά μου χαζά. Δεν ακούνε τίποτα, έχουν εκτεθεί, όπως κι εσύ αν ακολουθήσεις την Σοφιάνα και την Πελαγία. Όλα τα σχέδια μαζί. Δεν ξέρω γιατί μπήκε αυτός ο άνθρωπος στο παιχνίδι. Με έχει κάνει χάλια. Δεν μου έχουν μάθει από το σπίτι μου το να σε πιάνει ένας άνθρωπος στη γωνία και να σου λέει τέτοια πράγματα. Είναι τραγικό αυτό που συμβαίνει.», κατέληξε.
Σήμερα, λοιπόν είναι ημέρα αποχώρησης με τους Μαχητές να χάνουν έναν παίκτη.
Σύμφωνα με τις πληροφορίες αυτή που θα αποχωρήσει σήμερα είναι η Πελαγία Καζολέα, με τους Σπύρο και Αντρέα να παραμένουν στο παιχνίδι για ακόμα μία ημέρα.
Ωστόσο, μπορεί να υπάρξει και ανατροπή, καθώς ο Αγγελος Πουλής αποχωρεί οικειοθελώς, άρα διπλή αποχώρηση.
- Μήνυμα Κακλαμάνη για την 25η Μαρτίου: Η συνέχεια του ’21 αποτελεί τη μεγαλύτερη τιμή για τον ιστορικό αγώνα των ηρώων του
- Τέμπη: Οργή των συγγενών για το χάος – Ασφυξία και καταγγελίες για την αίθουσα των 1,6 εκατ.
- Χάνει το υπόλοιπο της σεζόν στο NBA ο Τζα Μοράντ
- Τέμπη: «Συνειδητό σχεδιασμό αποκλεισμού», καταγγέλλουν οι συγγενείς των θυμάτων – «Η κυβέρνηση συνεχίζει τον εμπαιγμό»
- Ο Άρης έγινε 112 ετών: Η κοινή ανάρτηση από ΠΑΕ, ΚΑΕ και Ερασιτέχνη (pics)
- Πώς ο Έπσταϊν προσπαθούσε να «σβήσει» το παρελθόν του online
- Κουτσούμπας για την 25η Μαρτίου: Οι επαναστάσεις κινούν την ιστορία προς τα εμπρός
- Ο Ολυμπιακός ευχήθηκε στον Βαγγέλη Μαρινάκη (pic)
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τετάρτη 25.03.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/03/daniel-joshua-fzbasFbCNww-unsplash-315x220.jpg)





























































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442