Ο υπουργός Άμυνας της Ουκρανίας Ολέκσιι Ρέζνικοφ κάλεσε σήμερα τη διεθνή κοινότητα να λάβει σκληρά μέτρα κατά της Ρωσίας, συμπεριλαμβανομένων περιορισμών πρόσβασης ρωσικών πλοίων σε λιμάνια, ως απάντηση στα γυμνάσια του ρωσικού Πολεμικού Ναυτικού στη Μαύρη Θάλασσα.
«Τώρα περιμένουμε επίσης μια ενιαία αντίδραση: όταν ρωσικά πλοία δεν μπορούν να εισέλθουν σε διεθνή λιμάνια, θα καταλάβουν το τίμημα της αναίδειας τους», έγραψε ο Ρέζνικοφ στο Twitter.
«Είναι έτοιμες οι ναυτικές δυνάμεις μας»
Σε μια σχετική ανακοίνωση, ο ουκρανικός στρατός της ανέφερε ότι οι ναυτικές δυνάμεις είναι έτοιμες για οποιαδήποτε εξέλιξη ή πρόκληση από τη Μόσχα.
Η Ρωσία έχει ξεκινήσει ναυτικά γυμνάσια στη Μαύρη Θάλασσα, κάτι που η Ουκρανία τονίζει ότι έχει καταστήσει σχεδόν αδύνατη τη ναυτιλία στην περιοχή.
Τα όσπρια επιστρέφουν δυναμικά στο παγκόσμιο διατροφικό προσκήνιο ως μια διατροφική επιλογή υψηλής αξίας για την υγεία, τη μακροζωία και την καθημερινή ευεξία.
Τις Παρασκευές 20, 27 Φεβρουαρίου και 6 Μαρτίου, αλλά και τα Σάββατα 14, 21, 28 Μαρτίου και 4 Απριλίου, ο Μανώλης Μητσιάς και η Βίκυ Καρατζόγλο δίνουν «Ραντεβού στο Άλσος».