Οι Μιλγουόκι Μπακς πήραν σπουδαία νίκη στην έδρα των Λος Άντζελες Λέικερς επικρατώντας με 131-116, με τον Γιάννη Αντετοκούνμπο για ένα ακόμα βράδυ να πραγματοποιεί μαγική εμφάνιση.
Ο Γιάννης οργίασε κόντρα στους Λέικερς, ολοκληρώνοντας το ματς με 44 πόντους με 17/20 σουτ (2/2 τρίποντα), 8/13 βολές, 15 ριμπάουντ και 8 ασίστ.
Μάλιστα συνέβη και ένα απρόοπτο μεταξύ του Γιάννη Αντετοκούνμπο και του ΛεΜπρόν Τζέιμς.
Σε ένα μαρκάρισμα του Greek Freak ο ΛεΜπρόν ζήτησε φάουλ από το διαιτητή, ωστόσο δεν καταλογίστηκε κάποια παράβαση, με αποτέλεσμα να γίνει έξαλλος ο Τζέιμς και να δεχτεί την τεχνική ποινή από το διαιτητή.
Αν και έχανε με 2-1 σετ από τον Ολυμπιακό στο «Μελίνα Μερκούρη», ο Μίλωνας ανέτρεψε την κατάσταση στο tie-break κι επικράτησε με 3-2 σετ για την 7η αγωνιστική της Volley League στους άνδρες.
Σαμπαλένκα και Κύργιος αναβιώνουν στις 28/12 τη «μάχη των φύλων», 52 χρόνια μετά το ιστορικό ματς της Κινγκ με τον Ριγκς. Μια αναμέτρηση που ήταν παραπάνω από ένα απλό παιχνίδι. Ήταν ένας αγώνας επιβίωσης, ένας πόλεμος απέναντι στον σεξισμό.
Δείτε πως έχει διαμορφωθεί η βαθμολογία της Super League μετά τα τρία παιχνίδια του Σαββάτου (13/12) για την 14η αγωνιστική της Super League. Νίκες για Λεβαδειακό και ΟΦΗ, ισοπαλία στη Νεάπολη.