Ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης και η Μαρία Σάκκαρη δεν είναι πια μαζί, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Πρωινού.
Ο γιος του πρωθυπουργού και η τενίστρια έβαλαν τίτλους τέλους στη σχέση τους πριν από τα Χριστούγεννα.
Ο Γιώργος Λιάγκας δήλωσε σίγουρος ότι το ζευγάρι έχει χωρίσει. «Αυτή τη στιγμή που μιλάμε οι άνθρωποι είναι χωρισμένοι. Είναι ρεπορτάζ, αλλά μετά από έναν μήνα ξαναφουντώνει ο έρωτας. Το ξέρουμε εμείς αυτό;» είπε χαρακτηριστικά ο παρουσιαστής και λίγο αργότερα συμπλήρωσε: «Δεν νομίζω να έχουν πέσει και στα πατώματα».
Μυστικά, σχέσεις και συγκρούσεις ξεδιπλώνονται μέσα από τις ζωές τριών ανθρώπων που προσπαθούν να σταθούν ο ένας απέναντι στον άλλον και τελικά απέναντι στον ίδιο τους τον εαυτό.
Πέντε ερωτικές ιστορίες, τοποθετημένες σε διαφορετικές εποχές της Ελλάδας, συνθέτουν το κοινό σύμπαν του έργου «Η Αστερόσκονη», όπου άνθρωποι και χρονικότητες συναντιούνται γύρω από την ίδια ανάγκη για αγάπη και σύνδεση.
Η Δευτέρα 9 Μαρτίου είναι αφιερωμένη στον Αντώνη Καλογιάννη, καθώς το έργο του θα «ζωντανέψει» στη σκηνή του θεάτρου Παλλάς, μέσα από τη μουσική παράσταση «Η φωνή της ψυχής μας».
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας