Τετάρτη 24 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Rolls-Royce Spectre: Σε ηλεκτρικό φάσμα

Rolls-Royce Spectre: Σε ηλεκτρικό φάσμα

Το Spectre θα αποτελέσει το ηλεκτρικό εφαλτήριο της βρετανικής φίρμας με ορίζοντα τον πλήρη εξηλεκτρισμό της το 2030

Φωτογραφίες: Automedia

To μοντέλο που θα αποτελέσει την πρώτη ηλεκτρική Rolls-Royce δίνει τα διαπιστευτήρια του από τα πεδία δοκιμών όπου συνεχίζει τις δοκιμές εξέλιξης με ορίζοντα το 2023 οπότε και αναμένεται να παρουσιαστεί.
Αν και οι επιφάνειές του εξακολουθούν να καλύπτονται από βαρύ καμουφλάζ, μια προσεκτική παρατήρηση αποκαλύπτει ορισμένα ενδιαφέροντα στοιχεία για το νέο μοντέλο που συστήνεται ως ηλεκτρικό coupe. Με δεδομένο τον συγκεκριμένο ισχυρισμό, η απόσταση από το έδαφος είναι μάλλον γενναιόδωρη κάτι που προδίδει την παρουσία ρυθμιζόμενης αερανάρτησης η οποία θα στοχεύει στην μεγιστοποίηση της άνεσης όποιες και αν είναι οι συνθήκες.

Οι συγκεκριμένες λήψεις αποκαλύπτουν για πρώτη φορά και την χάραξη του πίσω τμήματος η οποία δεν απέχει από συνήθη αισθητική της Rolls-Royce και του έτερου coupe της, Wraith, προφανώς σε μια προσπάθεια της Rolls-Royce να μην ξενίσει το κοινό της. Υπό αυτό το σκεπτικό το πίσω παρμπρίζ υιοθετεί μια αντίστοιχη χάραξη ενώ το ίδιο ισχύει και για τα φωτιστικά σώματα τα οποία τοποθετούνται πάνω από τα πίσω φτερά.

Η ίδια λογική επικρατεί και στο μπροστινό τμήμα όπου η ομοιότητα με την Wraith είναι εξίσου ξεκάθαρη αν και με κάποιες, αναγκαίες, διαφοροποιήσεις όπως η νέα και πιο μικρή σε μέγεθος γρίλια και τα φωτιστικά σώματα που τοποθετούνται χαμηλότερα. Επίσης διακρίνεται η χαρακτηριστική χειρολαβή στην πρώτη κολώνα η οποία επιτρέπει το αντίθετο άνοιγμα που συνηθίζει η βρετανική φίρμα.

Στην αθέατη πλευρά της θα βρεθεί το αλουμινένιο χωροδικτύωμα που αξιοποιούν τα μοντέλα της βρετανικής φίρμας το οποίο, σύμφωνα με τις συστάσεις, μπορεί να φιλοξενήσει ένα ηλεκτρικό σύνολο. Αν και δεν υπάρχουν πληροφορίες για αυτό, η Rolls-Royce έχει αφήσει ανοιχτό το ενδεχόμενο να αξιοποιηθούν τα ηλεκτρικά κινητήρια σύνολα και μπαταρίες δια χειρός BMW.

Aυτό που επίσης έχει αφήσει να εννοηθεί η βρετανική φίρμα είναι ότι η Spectre θα λειτουργήσει ουσιαστικά ως το μοντέλο που θα διαδεχθεί την Wraith η οποία φτάνει στο τέλος της διαδρομής της καθώς έχει ήδη ανακοινωθεί ότι οι πωλήσεις της σταματούν στην αντίπερα όχθη του Ατλαντικού.

Sports in

Παναθηναϊκός – Μακάμπι Τελ Αβίβ 87-91: Τον «κρέμασε» ο Σλούκας, έκαναν το 0-1 οι Ισραηλινοί

Με το… καλημέρα πλεονέκτημα αντίο για τους πράσινους. έχασαν ξανά από τη Μακάμπι (87-91) που αγωνία για τον Μπόλντγουιν.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 24 Απριλίου 2024