Καλεσμένη στην εκπομπή «Τι Λες Τώρα!» βρέθηκε το μεσημέρι της Κυριακής η Ανθή Σαλαγκούδη.
«Στο δικό μας Survivor μιλούσε ο Τριαντάφυλλος μόνος του στις κάμερες. Σε μας μονίμως υπήρχε μια μακρινή κάμερα που βλέπει τα πάντα».
Η δημοσιογράφος αποκάλυψε αν παρακολουθεί το σόου.
«Δεν βλέπω το Survivor. Δεν μπορώ να ταυτιστώ με τη Μυριέλλα γιατί εγώ δεν είχα love story ούτε ήμουν καλή αγωνιστικά».
Όπως λέει η ίδια, υπήρχαν στιγμές στο παιχνίδι που δεν μπορούσαν να σηκωθούν από την αφαγία.
«Υπήρχαν μέρες που δεν μπορούσαμε να σηκωθούμε από την αφαγία».
Η Ανθή Σαλαγκούδη μίλησε και για την πρόσφατη περιπέτεια που πέρασε με την κακοκαιρία.
«Μείναμε 65 ώρες χωρίς ρεύμα. Έπεσε ένα κλαδί και έκοψε καλώδια από κολόνα της ΔΕΗ. Όσο υπήρχε το χιόνι δεν ερχόταν κανείς να φτιάξει την βλάβη».
Η γνωστή παρουσιάστρια μίλησε για την απόφασή της να καταψύξει τα ωάριά της.
«Έχω καταψύξει τα ωάριά μου, ήταν απόφαση λόγω ηλικίας. Θα το έκανα πιο νωρίς, νομίζω λίγο άργησα. Ένιωσα ότι έπρεπε να το κάνω σε αυτήν τη φάση της ζωή μου».
Η Γυναίκα της Ζάκυθος και άλλες αιώνιες μνήμες είναι ένα ποιητικό έργο που ο Σολωμός δεν τελείωσε ποτέ - όπως δεν τελείωσε ποτέ τα περισσότερα έργα του.
Η ταινία, που ολοκληρώθηκε πρόσφατα έπειτα από τρία χρόνια παραγωγής φέρνει και πάλι στο προσκήνιο το πιο κρίσιμο ζήτημα του καιρού μας: την κλιματική κρίση. Το Mankind’s Folly έρχεται στον κινηματογράφο Δαναό για δύο μόνο προβολές το Σάββατο 17 & την Κυριακή 18 Ιανουαρίου.
Μυστικά, σχέσεις και συγκρούσεις ξεδιπλώνονται μέσα από τις ζωές τριών ανθρώπων που προσπαθούν να σταθούν ο ένας απέναντι στον άλλον και τελικά απέναντι στον ίδιο τους τον εαυτό.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας