Τον έκανε φύλλο και φτερό με συνοπτικές διαδικασίες. Ο Στέφανος Τσιτσιπάς πέρασε… αέρας στα ημιτελικά του Australian Open, επικρατώντας με 3-0 σετ του Σίνερ.
Ο κορυφαίος έλληνας τενίστας δε δυσκολεύτηκε καθόλου κόντρα στο νούμερο 11 της παγκόσμιας κατάταξης, κάνοντας ξανά υπερήφανη ολόκληρη την Ελλάδα.
Ήρεμος και συγκεντρωμένος σε ολόκληρη τη διάρκεια της αναμέτρησης, ο 23χρονος έκανε… περίπατο στα προημιτελικά, κλείνοντας θέση για την τετράδα του τουρνουά της Μελβούρνης.
Στο match point ο Σίνερ έκανε το λάθος, με τον έλληνα τενίστα να ξεσπά και να πανηγυρίζει την πρόκριση στους «4».
Δείτε τον τελευταίο πόντο που χάρισε στον Τσιτσιπά τη μεγάλη πρόκριση στα ημιτελικά του Australian Open:
Ένα «rock party» γεμάτο ήχους, μνήμες και ενέργεια από τις δεκαετίες που όρισαν μια ολόκληρη γενιά -την δική του- αλλά και τους νεότερους, υπόσχεται ο Δημήτρης Σταρόβας.
Ο τρομπετίστας και συνθέτης Στέλιος Χατζηκαλέας, λίγο προτού ανέβει στη σκηνή του Half Note Jazz Club για να παρουσιάσει τη νέα του δουλειά The Sea Inside, μας μιλάει για τη τζαζ.