Γεμάτα λευκά τοπία, δημιουργίες από πάγο και χιονοπόλεμο είναι τα social media τις τελευταίες μέρες.
Διάσημοι και μη, όσοι τουλάχιστον δεν εγκλωβίστηκαν κάπου χωρίς ρεύμα, ανέβαζαν συνεχώς φωτογραφίες στο Instagram με τα κατορθώματά τους. Σκι στα στενά της Πεντέλης, αγκαλιές στο χιόνι, παιχνίδια με τα παιδιά τους, ακόμα και γυμναστική με εσώρουχα μέσα στη χιονοθύελλα είδαμε στα πολυσύχναστα προφίλ.
Αίσθηση έκανε ο χιονάνθρωπος που έφτιαξε η Ματθλίδη Μαγγίρα, η οποία αποφάσισε να δώσει μια πιο πικάντικη νότα στην δημιουργία της.
«Μας γά…..ζωσε ο χιονιάς!!! Αυτός είναι ο κόσμος του άνδρα, αλλά θα ήταν ένα τίποτα χωρίς τη γυναίκα και το κορίτσι», έγραψε στη λεζάντα που συνόδεψε τις φωτογραφίες.
Αναρωτιέσαι γιατί κάποιοι άνθρωποι αποκτούν τεράστια επιρροή και followers στα social media, ενώ άλλοι μένουν στην αφάνεια; Η ψυχολογία έχει την απάντηση.
Kάθε Κυριακή στις 11:30 π.μ, σε μια παράσταση για όλη την οικογένεια που υμνεί τη φιλία, την ελευθερία και το μεγάλο ταξίδι της ζωής από την παιδική ηλικία στην ενηλικίωση.
Την Παρασκευή 6 Φεβρουαρίου, η Κρινιώ Νικολάου ανεβαίνει στη σκηνή του Stage 7, μαζί με τον Θάνο Πανουργιά, για την μουσικοθεατρική παράσταση Κόντρα ρόλος.
Η παράσταση «φαινόμενο» για την ζωή του Ρούντολφ Νουρέγιεφ, με πάνω από ένα εκατομμύριο θεατές σε όλο τον κόσμο, έρχεται στις 25 και 26 Απριλίου στο Θέατρο Κάτια Δανδουλάκη.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας