Χωρίς ρεύμα και ο Άκης Πετρετζίκης – Έφτιαξε αυτοσχέδια κουζίνα για να ζεστάνει το γάλα του Αχιλλέα
Ο σεφ βρήκε τρόπο να μαγειρέψει για την οικογένειά του ακόμα και κάτω από αυτές τις συνθήκες
Χωρίς ρεύμα έμεινε ο Άκης Πετρετζίκης εξαιτίας της σφοδρής κακοκαιρίας, όπως και χιλιάδες σπίτια στην Αττική.
Ο αγαπημένος σεφ προσπάθησε να αντιμετωπίσει την κατάσταση με χιούμορ και βρήκε ένα παράδοξο τρόπο να μαγειρέψει.
Ο Άκης Πετρετζίκης έδειξε στους διαδικτυακούς του φίλους την αυτοσχέδια κουζίνα που έφτιαξε για να ζεστάνει κάποια έτοιμα γεύματα αλλά και το γάλα του μικρού Αχιλλέα.
«Εν έτει 2022 έχει αναπτυχθεί η επιστήμη τόσο πολύ πια που εκεί που δεν είχαμε ταχυφούρνο τον κάναμε. Κάτω βρίσκεται η σούπα, και νερό για να φτιάξουμε το γάλα του μικρού…Η φάση είναι πολύ γκουρμέ. Βραβείο ευρεσιτεχνίας…» λέει ο Άκης Πετρετζίκης σε έναν φίλο του στο βίντεο που δημοσίευσε στο Ιnstagram ενώ στο βάθος ακούγεται ο μικρός Αχιλλέας.
Δείτε το βίντεο
- Άσκηση: Γιατί αργούμε να δούμε αλλαγές;
- Στο τραπέζι παράταση της τριετής φοροαπαλλαγής για τα ενοίκια
- Marfin: Απολογούνται οι δύο 42χρονοι, αναμένεται η έκδοση της 46χρονης – Πού στρέφονται οι έρευνες
- Μόνο φάρμακα και βρεφικά γάλατα από τα διανυκτερεύοντα φαρμακεία υποχρεωτικά
- Συνταγή: Καλοκαιρινά γεμιστά
- Πολύ υψηλός κίνδυνος πυρκαγιάς σε επτά περιοχές της χώρας
- Το εκλογικό δίπολο του ΠΑΣΟΚ, η «σκιώδης» κυβέρνηση και η ΔΕΘ
- Γιατί έχουμε λιγούρες τόσο συχνά και τι μπορούμε να κάνουμε για αυτό
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τρίτη 14.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/usukhbayar-gankhuyag-m_MdXo-axyg-unsplash-315x220.jpg)














































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442