Μπορεί η Άνγκελα Μέρκελ να δήλωσε, πριν αποχωρήσει από την καγκελαρία της Γερμανίας, ότι θα ξεκουραστεί και θα διαβάζει, ωστόσο, οι επόμενες κινήσεις της εξακολουθούν να προκαλούν το διεθνές ενδιαφέρον.
Σύμφωνα με πληροφορίες που επικαλείται το αμερικανικό Politico, ο γενικός γραμματέας των Ηνωμένων Εθνών, Αντόνιο Γκουτέρες, επέστειλε επιστολή στην Άνγκελα Μέρκελ, με την οποία της προτείνει να αναλάβει θέση κορυφαίου συμβούλου σε συμβούλιο «high-level advisory board), το οποίο θα ασχολείται με την «ανάπτυξη και τη διαχείριση παγκοσμίων δημοσίων αγαθών όπως είναι για παράδειγμα οι ωκεανοί», στο πλαίσιο της «κοινής ατζέντας» που έχει ήδη αρχίσει να «ξετυλίγει» ο Οργανισμός Ηνωμένων Εθνών.
Προς το παρόν, πάντως και σύμφωνα με το Politico, η πρώην καγκελάριος της Γερμανίας δεν έχει δώσει κάποια απάντηση.
Το όνομα της Μέρκελ έχει όμως ακουστεί ως υποψήφιο και για ένα άλλο πόστο: εκείνο της επικεφαλής του ΟΗΕ για το Κλίμα (U.N. climate chief), καθώς η Πατρίτσια Εσπινόζα, που βρίσκεται σήμερα στη συγκεκριμένη θέση, θα έχει αποχωρήσει ως το καλοκαίρι.
Με χιούμορ, ένταση και συνεχείς ανατροπές, η παράσταση «Push Up» βυθίζεται στα άδυτα μιας πολυεθνικής, όπου η προσωπική και επαγγελματική ανέλιξη μετατρέπεται σε αγώνα επιβίωσης.
Το έργο «Κολυμπώντας στον αέρα» -που ανεβαίνει για πρώτη φορά στην Ελλάδα- είναι βασισμένο σε αληθινά γεγονότα, και θα παρουσιαστεί από τις 12 Μαρτίου στο Θέατρο 104.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας