Τότεναμ – Τσέλσι – Διεκόπη το ματς για να δοθεί ιατρική βοήθεια σε οπαδό
Πέντε λεπτά πριν το τέλος του ντέρμπι ανάμεσα στην Τότεναμ και την Τσέλσι, το παιχνίδι διεκόπη για να παρασχεθεί ιατρική βοήθεια σε έναν φίλαθλο στις κερκίδες.
Η Τσέλσι επικράτησε με 1-0 της Τότεναμ και εξασφάλισε τη θέση της στον τελικό του Carabao Cup, περιμένοντας τον νικητή ανάμεσα στη Λίβερπουλ και την Άρσεναλ.
Ωστόσο, πέντε λεπτά πριν τη λήξη, το ντέρμπι διεκόπη, καθώς ένας φίλαθλος της Τότεναμ χρειάστηκε ιατρική βοήθεια.
Ο Κέπα αντιλήφθηκε το περιστατικό, ειδοποίησε τον Αντρέ Μάρινερ κι αυτός σταμάτησε αμέσως το παιχνίδι, προκειμένου το ιατρικό επιτελείο να πάει στις εξέδρες. Μάλιστα, γύρω από τον οπαδό συγκεντρώθηκαν άνθρωποι της ασφάλειας ώστε να μη φανεί στην κάμερα.
Την παράταση χρειάστηκε η Κρίσταλ Πάλας προκειμένου να νικήσει με 2-1 την μαχητική ΑΕΚ Λάρνακας των 10 παικτών (τελείωσε με 9) και να προκριθεί στους «8» του Conference Leaue. Προκρίσεις και για Φιορεντίνα, Μάιντς.