ΠΑΟΚ – Κεκλεισμένων των θυρών τα ματς με ΑΕΚ και ΟΦΗ
Ο ΠΑΟΚ γνωστοποίησε πως η Τούμπα θα είναι άδεια στα ματς με την ΑΕΚ και τον ΟΦΗ, καθώς δεν θα κάνει χρήση του δικαιώματος για παρουσία μόλις 1.000 θεατών στις εξέδρες.
Ο ΠΑΟΚ πήρε την απόφαση παραμείνει κλειστή η Τούμπα στο εντός έδρας παιχνίδι με τον ΟΦΗ για το πρωτάθλημα και σε αυτό απέναντι στην ΑΕΚ για το Κύπελλο, καθώς δεν μπορεί να βρει έναν δίκαιο τρόπο ώστε να παραχωρηθούν τα 1000 εισιτήρια, που μπορεί να διαθέσει, στους φιλάθλους του.
Υπενθυμίζεται πως ο Δικέφαλος του βορρά είχε εκφράσει την άρνηση του από την πρώτη στιγμή με το μέτρο της κυβέρνησης για ανώτατο όριο 1.000 ατόμων στα γήπεδα.
Η ανακοίνωση της ασπρόμαυρης ΠΑΕ αναφέρει:
Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ με δεδομένη την παράταση του μέτρου για περιορισμό των φιλάθλων στο ανώτατο όριο των 1000, δηλώνει πως αδυνατεί να ανακαλύψει έναν δίκαιο τρόπο να επιλέξει ουσιαστικά τους «τυχερούς».
Προκειμένου να αποφύγουμε δικαιολογημένα παράπονα και περαιτέρω άδικους διαχωρισμούς, αποφασίσαμε οι προσεχείς αγώνες με ΟΦΗ και ΑΕΚ να διεξαχθούν κεκλεισμένων των θυρών.
Ευελπιστούμε σύντομα να μην υπάρχει λόγος για περιορισμούς και διαχωρισμούς και όλοι μαζί να ζήσουμε νίκες, χαρές και συγκινήσεις στη γεμάτη Τούμπα.
Μπορεί τα New Year's resolutions να μοιάζουν λίγο αστεία, αλλά αν είναι να μπούμε σε αυτό το «παιχνίδι» ας το κάνουμε σωστά. Τα μυστικά για να πετύχουμε τους στόχους μας.
Τι κι αν είναι πρώτος σκόρερ της διοργάνωσης με τα δύο από τα τρία γκολ του να είναι παγκόσμιας κλάσης, τι κι αν παραμιλάει όλος ο πλανήτης για όσα κάνει, οι διοργανωτές του Κόπα Άφρικα... ξέχασαν να βάλουν τον Αγιούμπ Ελ Κααμπί στην καλύτερη ενδεκάδα της φάσης των ομίλων!
Πάνοπλος και πανέτοιμος ο Ολυμπιακός για τον τελικό του Betsson Super Cup, με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ να παίρνει στην αποστολή όλους τους διαθέσιμους ποδοσφαιριστές του.