ΠΑΟΚ – Κεκλεισμένων των θυρών τα ματς με ΑΕΚ και ΟΦΗ
Ο ΠΑΟΚ γνωστοποίησε πως η Τούμπα θα είναι άδεια στα ματς με την ΑΕΚ και τον ΟΦΗ, καθώς δεν θα κάνει χρήση του δικαιώματος για παρουσία μόλις 1.000 θεατών στις εξέδρες.
Ο ΠΑΟΚ πήρε την απόφαση παραμείνει κλειστή η Τούμπα στο εντός έδρας παιχνίδι με τον ΟΦΗ για το πρωτάθλημα και σε αυτό απέναντι στην ΑΕΚ για το Κύπελλο, καθώς δεν μπορεί να βρει έναν δίκαιο τρόπο ώστε να παραχωρηθούν τα 1000 εισιτήρια, που μπορεί να διαθέσει, στους φιλάθλους του.
Υπενθυμίζεται πως ο Δικέφαλος του βορρά είχε εκφράσει την άρνηση του από την πρώτη στιγμή με το μέτρο της κυβέρνησης για ανώτατο όριο 1.000 ατόμων στα γήπεδα.
Η ανακοίνωση της ασπρόμαυρης ΠΑΕ αναφέρει:
Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ με δεδομένη την παράταση του μέτρου για περιορισμό των φιλάθλων στο ανώτατο όριο των 1000, δηλώνει πως αδυνατεί να ανακαλύψει έναν δίκαιο τρόπο να επιλέξει ουσιαστικά τους «τυχερούς».
Προκειμένου να αποφύγουμε δικαιολογημένα παράπονα και περαιτέρω άδικους διαχωρισμούς, αποφασίσαμε οι προσεχείς αγώνες με ΟΦΗ και ΑΕΚ να διεξαχθούν κεκλεισμένων των θυρών.
Ευελπιστούμε σύντομα να μην υπάρχει λόγος για περιορισμούς και διαχωρισμούς και όλοι μαζί να ζήσουμε νίκες, χαρές και συγκινήσεις στη γεμάτη Τούμπα.
«Οι υπερβολικές απαιτήσεις του Λάιλς για την ανανέωση συμβολαίου, σε συνδυασμό με τις προτάσεις που έχει από Ευρωλίγκα και NBA Χεζόνια, περιπλέκουν τα πράγματα για τη Ρεάλ Μαδρίτης».
Μια καραμέλα που έχει λιώσει. Η ΚΕΔ του Στεφάν Λανουά, δεν φαίνεται να αξιολογεί τα δεδομένα από τις προπονήσεις, τις απαντήσεις στα γρήγορα τεστ, την παρουσία του στα γήπεδα, την αυτό-αξιολόγηση…
Ο δικηγόρος του Φρανκ Ριμπερί χαρακτήρισε δημοσιεύματα που «συνδέουν» τον πελάτη του με την υπόθεση Έπσταϊν ως ψευδή και προειδοποίησε ότι θα κινηθεί νομικά.