Επισκοπή – Λεβαδειακός 0-0 – Γκελα για τον Λεβαδειακό στην Κρήτη
Επισκοπή και Λεβαδειακός «κόλλησαν» στο 0-0 στο Ρέθυμνο στο πρώτο παιχνίδι της Superleague 2 για την νέα χρονιά. Με δέκα παίκτες ολοκλήρωσαν το παιχνίδι οι φιλοξενούμενοι λόγω αποβολής του Τσάπρα στο 79′.
Ποδαρικό στο 2022 με βαθμολογική απώλεια για τον Λεβαδειακό, καθώς οι Βοιωτοί δεν μπόρεσαν να φύγουν με την νίκη από τον Ρέθυμνο μένοντας έτσι στο 0-0 κόντρα στην Επισκοπή, στο μοναδικό παινχίδι που διεξήχθη για την 11η αγωνιστική της Superleague 2.
Το παιχνίδι δεν είχε πολλές καλές στιγμές. Στο 5′ το σουτ του Νοικοκυράκη μπλόκαρε ο Στογιάνοβιτς, ενώ στο 9’ο ίδιος παίκτης έχασε μεγάλη ευκαιρία, με τον Στογιάνοβιτς να αποκρούει μακριά από την περιοχή του.
Ο Λεβαδειακός απείλησε για πρώτη φορά στο 32′ με το σουτ του Βήχου να περνά λίγο άουτ, ενώ έξι λεπτά αργότερα ήταν σειρά του Νταρζίσιο να δοκιμάσει την τύχη του με το σουτ που επιχείρησε να περνά ελάχιστα πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.
Στο δεύτερο μέρος οι γηπεδούχοι κατάφεραν να επιβάλουν τον ρυθμό τους, ωστόσο στο καλό της διάστημα η ομάδα της Επισκοπής δεν κατάφερε να απειλήσει ιδιαίτερα την εστία των φιλοξενούμενων, με εξαίρεση μια κεφαλιά του Νοικοκυράκη.
Στο 79΄ υπήρξε αλλαγή στην αριθμητική ισορροπία των δύο ομάδων, καθώς ο Λεβαδειακός έμεινε με παίκτη λιγότερο, λόγω της αποβολής του Τσάπρα με 2η κίτρινη κάρτα. Στα λεπτά που ακολούθησαν δεν υπήρξε κάτι το αξιοσημείωτο από φάσεις, με συνέπεια το 0-0 να διατηρηθεί ως έχει μέχρι το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή.
Το συγκρότημα θα παρουσιάσει ζωντανά το νέο του άλμπουμ «Οργή Λαού» καθώς και τραγούδια μέσα από όλη του τη δισκογραφία, όπου συχνά πρωταγωνιστούν οι στίχοι σπουδαίων Ελλήνων ποιητών.
Μεγάλος ΟΦΗ, νίκησε με 3-2 τον ΠΑΟΚ στην παράταση (2-2 κ.δ.) μετά από ένα συγκλονιστικό παιχνίδι και κατέκτησε το δεύτερο Κύπελλο στην ιστορία του. Με άδεια χέρια ο Δικέφαλος στα 100 του χρόνια.
Στις καθυστερήσεις του τελικού ο Μαντί Καμαρά έστρωσε την μπάλα στον Γιερεμέγιεφ ο οποίος εξ επαφής έστειλε την μπάλα στα δίχτυα κι ισοφάρισε για τον ΠΑΟΚ σε 2-2. Δείτε το γκολ και τα υπόλοιπα τρία.
Έτσι διαμορφώθηκαν τα τέσσερα ζευγάρια στα προημιτελικά των πλέι οφ της Stoiximan GBL – Ξεχωρίζει το ΑΕΚ-Άρης, οι αντίπαλοι Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού.