Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Επισκοπή – Λεβαδειακός 0-0 – Γκελα για τον Λεβαδειακό στην Κρήτη

Επισκοπή – Λεβαδειακός 0-0 – Γκελα για τον Λεβαδειακό στην Κρήτη

Επισκοπή και Λεβαδειακός «κόλλησαν» στο 0-0 στο Ρέθυμνο στο πρώτο παιχνίδι της Superleague 2 για την νέα χρονιά. Με δέκα παίκτες ολοκλήρωσαν το παιχνίδι οι φιλοξενούμενοι λόγω αποβολής του Τσάπρα στο 79′.

Ποδαρικό στο 2022 με βαθμολογική απώλεια για τον Λεβαδειακό, καθώς οι Βοιωτοί δεν μπόρεσαν να φύγουν με την νίκη από τον Ρέθυμνο μένοντας έτσι στο 0-0 κόντρα στην Επισκοπή, στο μοναδικό παινχίδι που διεξήχθη για την 11η αγωνιστική της Superleague 2.

Το παιχνίδι δεν είχε πολλές καλές στιγμές. Στο 5′ το σουτ του Νοικοκυράκη μπλόκαρε ο Στογιάνοβιτς, ενώ στο 9’ο ίδιος παίκτης έχασε μεγάλη ευκαιρία, με τον Στογιάνοβιτς να αποκρούει μακριά από την περιοχή του.

Ο Λεβαδειακός απείλησε για πρώτη φορά στο 32′ με το σουτ του Βήχου να περνά λίγο άουτ, ενώ έξι λεπτά αργότερα ήταν σειρά του Νταρζίσιο να δοκιμάσει την τύχη του με το σουτ που επιχείρησε να περνά ελάχιστα πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.

Στο δεύτερο μέρος οι γηπεδούχοι κατάφεραν να επιβάλουν τον ρυθμό τους, ωστόσο στο καλό της διάστημα η ομάδα της Επισκοπής δεν κατάφερε να απειλήσει ιδιαίτερα την εστία των φιλοξενούμενων, με εξαίρεση μια κεφαλιά του Νοικοκυράκη.

Στο 79΄ υπήρξε αλλαγή στην αριθμητική ισορροπία των δύο ομάδων, καθώς ο Λεβαδειακός έμεινε με παίκτη λιγότερο, λόγω της αποβολής του Τσάπρα με 2η κίτρινη κάρτα. Στα λεπτά που ακολούθησαν δεν υπήρξε κάτι το αξιοσημείωτο από φάσεις, με συνέπεια το 0-0 να διατηρηθεί ως έχει μέχρι το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή.

ΕΠΙΣΚΟΠΗ (Ράικο Γιάνγιανιν): Καλογεράκης, Ανδρικόπουλος, Τριντάντε, Γκονζάλβες, Μπαρμπόσα, Εμπόι, Σουμπασάκης, Πολυχρόνης, Νοικοκυράκης, Τσάβος (81′ Σκόνδρας), Νταρζίσιο (81′ Σταθόπουλος).

ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ (Γιάννης Ταουσιάνης): Στογιάνοβιτς, Μεχία, Νίλι, Πολέτο, Βήχος, Βρακάς (80′ Μουτίνιο), Δούμτσιος (72′ Κονέ), Λιάγκας, Νίκας (64′ Μυτίδης), Τζημόπουλος, Τσάπρας.

Sports in

«Τρέλα»: Οι πανηγυρισμοί των Ερυθρόλευκων για την ιστορική πρόκριση (pics+vids)

Οι Ερυθρόλευκοι προκρίθηκαν στον τελικό του UEFA Youth League, με τους παίκτες της πειραϊκής ομάδας να πανηγυρίζουν με την ψυχή τους την θρυλική πρόκριση.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024