Θύρα 7 – «Είναι σαν να τα κλείσατε, δώστε πίσω τα λεφτά από τα διαρκείας»
Η «Θύρα 7» έκανε ανάρτηση στα social media για τη μείωση της πληρότητας στα γήπεδα στο 10% – «Είναι σαν να τα κλείσατε. Δώστε τα χρήματα του κόσμου από τα διάρκειας πίσω, νούμερα», αναφέρουν μεταξύ άλλων οι οργανωμένοι οπαδοί του Ολυμπιακού.
Οργισμένες αντιδράσεις προκάλεσε η απόφαση της Κυβέρνησης να μειωθεί στο 10% η πληρότητα στα γήπεδα, με ανώτατο όριο τους 1000 θεατές.
Η «Θύρα 7» έκανε ανάρτηση στα social media, στην οποία τονίζει ότι στα θέατρα που είναι κλειστοί χώροι δεν μειώθηκε καθόλου το ποσοστό, ενώ στα γήπεδα, που είναι ανοιχτοί χώροι, μειώνεται στο 10% και στο Καραϊσκάκη ουσιαστικά στο 3%.
«Είναι σαν να τα κλείσατε. Δώστε τα χρήματα του κόσμου από τα διάρκειας πίσω, νούμερα», αναφέρουν μεταξύ άλλων οι οργανωμένοι οπαδοί του Ολυμπιακού, στο μήνυμα που ανέβασαν στο Facebook.
Αναλυτικά η ανακοίνωση:
«Μαγαζιά, θέατρα που είναι κλειστοί χώροι δεν τα μειώσατε καθόλου!
Τα γήπεδα που είναι ανοιχτοί χώροι τα ρίξατε στο 10%
Στο Καραϊσκάκη το ΡΙΞΑΤΕ στο 3%!!
Είναι σαν να τα ΚΛΕΙΣΑΤΕ!
Δώστε τα χρήματα του κόσμου από τα διάρκειας πίσω νούμερα!
Οπαδοί της Μπαρτσελόνα προμηθεύουν -μέσω της μαύρης αγοράς- εισιτήρια σε αυτούς του Ολυμπιακού και η καταλανική ομάδα παίρνει μέτρα για να μην γίνει... ερυθρόλευκο το γήπεδό της.
Ο Φαμπιάν Χιουρτσέλερ μίλησε ενόψει του Λίβερπουλ - Μπράιτον και παράλληλα αναφέρθηκε τόσο στον τραυματισμό του Στέφανου Τζίμα, όσο και στην μεγάλη επίδραση που έχει ο Μπάμπης Κωστούλας στην ομάδα του.
Την πρόσληψη του Ισπανού, Άλβαρο Ρούμπιο, στο πόστο του προπονητή της Β' ομάδα ανακοίνωσε η ΠΑΕ Ολυμπιακός. Ο Νίκος Τοπολιάτης ανέλαβε χρέη Deputy Head της «ερυθρόλευκης» Ακαδημίας.