Πάει για πέντε μεταγραφές ο Άρης – Πρώτος στόχος ο Σίλβα
Ο Άρης μέσα στο Γενάρη σκοπεύει να κάνει τουλάχιστον πέντε μεταγραφές, με τον Σάντε Σίλβα να βρίσκεται στην κορυφή της κιτρινόμαυρης λίστας
Ο Άρης θέλει να τερματίσει όσο ψηλότερα γίνεται στη βαθμολογία τη φετινή σεζόν και σκοπεύει να προχωρήσει στις απαραίτητες μεταγραφικές κινήσεις σύντομα, προκειμένου οι παίκτες να τεθούν στη διάθεση του Άκη Μάντζιου και να πιάσουν κατευθείαν δουλειά.
Όπως είναι γνωστό, πρώτος στόχος είναι ο Σάντε Σίλβα.
Ο πορτογάλος άσος, που την περσινή σεζόν είχε αγωνιστεί με τη φανέλα των Κιτρινόμαυρων, φέτος δεν έχει βρει θέση στο αρχικό σχήμα της Νότιγχαμ και οι Θεσσαλονικείς επιθυμούν την επιστροφή του.
Από εκεί και πέρα, η διοίκηση του Άρη ψάχνει επίσης για έναν στόπερ, έναν επιτελικό μέσο, έναν κεντρικό επιθετικό και έναν δεξιό μπακ-χαφ.
- Βλάχος: «Όλα τα παιδιά έβγαλαν ενέργεια και ποιότητα»
- «Στη λίστα του Ολυμπιακού για αντί-Πίτερς ο Αϊζέια Μάικ» (vid)
- Τέλος ο Γκόλεματς από τον πάγκο της Ντουμπάι
- LIVE: Πάρμα – Νάπολι
- LIVE: Κρίσταλ Πάλας – Νιουκάστλ
- LIVE: Σάντερλαντ – Τότεναμ
- LIVE: Νότιγχαμ Φόρεστ – Άστον Βίλα
- Μια στροφή πριν το τέλος: Οι πιθανότεροι αντίπαλοι για Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό στα play offs της Euroleague
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Κυριακή 12.04.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/04/agustina-heit-mefvaXlDihk-unsplash-315x220.jpg)






























































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442