Στο ακριτικό Καστελόριζο για τα Χριστούγεννα ο Χαρδαλιάς
«Από το υπερήφανο Καστελλόριζο & την πυραυλάκατο ΓΡΗΓΟΡΟΠΟΥΛΟΣ του Πολεμικού μας Ναυτικού, μαζί με τα στελέχη μας, τους ακοίμητους φρουρούς του Αιγαίου μας, στέλνουμε τις πιό ζεστές ευχές μας. Καλά Χριστούγεννα! Με την Ελλάδα πάντα στην καρδιά μας» έγραψε στον προσωπικό λογαριασμό του στο twitter, ο Νίκος Χαρδαλιάς
Την 95η Ανώτερη Διοίκηση Ταγμάτων Εθνοφυλακής (ΑΔΤΕ) στη Ρόδο, το νησιωτικό σύμπλεγμα Καστελορίζου, με την ευκαιρία των εορτών των Χριστουγέννων επισκέφτηκε ο υφυπουργός Εθνικής Άμυνας Νίκος Χαρδαλιάς.
«Από το υπερήφανο Καστελλόριζο & την πυραυλάκατο ΓΡΗΓΟΡΟΠΟΥΛΟΣ του Πολεμικού μας Ναυτικού, μαζί με τα στελέχη μας, τους ακοίμητους φρουρούς του Αιγαίου μας, στέλνουμε τις πιό ζεστές ευχές μας. Καλά Χριστούγεννα! Με την Ελλάδα πάντα στην καρδιά μας» έγραψε στον προσωπικό λογαριασμό του στο twitter, ο Νίκος Χαρδαλιάς.
Από το υπερήφανο Καστελλόριζο & την Πυραυλάκατο ΓΡΗΓΟΡΟΠΟΥΛΟΣ του Πολεμικού μας Ναυτικού, μαζί με τα στελέχη μας, τους ακοίμητους φρουρούς του Αιγαίου μας, στέλνουμε τις πιό ζεστές ευχές μας. Καλά Χριστούγεννα! Με την Ελλάδα πάντα στην καρδιά μας…🇬🇷🇬🇷🇬🇷#semperfi#semperparatipic.twitter.com/ZFvXVbbjrA
Η Γυναίκα της Ζάκυθος και άλλες αιώνιες μνήμες είναι ένα ποιητικό έργο που ο Σολωμός δεν τελείωσε ποτέ - όπως δεν τελείωσε ποτέ τα περισσότερα έργα του.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας