Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Η αναμόρφωση της Νότιγχαμ – Από ουραγός, στον προθάλαμο των πλέι οφ

Η αναμόρφωση της Νότιγχαμ – Από ουραγός, στον προθάλαμο των πλέι οφ

Το τρένο της Νότιγχαμ έχει πάρει μπρος για τα καλά και καλπάζει προς τα πλέι οφ. Το κάκιστο ξεκίνημα, η κίνηση ματ που άλλαξε τα πάντα και το σερί που την φέρνει μία ανάσα από την εξάδα.

Ήταν η 15η του Σεπτέμβρη όταν για την έβδομη αγωνιστική της Championship η Νότιγχαμ Φόρεστ ηττήθηκε με 0-2 από τη Μίντλεσπρο στο «City Ground». Η έκτη ήττα για την ομάδα του Κρις Χιούτον στο πρωτάθλημα, με τον έμπειρο τεχνικό να αποτελεί παρελθόν από τον πάγκο των «κόκκινων» την επόμενη μέρα αφού η εμπιστοσύνη προς το πρόσωπό του είχε χαθεί οριστικά.

Και πως αλλιώς, αφού η Νότιγχαμ βρισκόταν στον πάτο της βαθμολογίας με μόλις έναν βαθμό. Μία ομάδα που ξεκίνησε τη σεζόν με φιλοδοξία να διεκδικήσει την επιστροφή της στα μεγάλα σαλόνια του αγγλικού ποδοσφαίρου και έβλεπε τη σεζόν να εξελίσσεται σε εφιάλτη από το ξεκίνημά της. Η απόλυση του Χιούτον ήταν το απαραίτητο «ηλεκτροσόκ» που χρειαζόταν η Νότιγχαμ ώστε να κάνει restart και να φτάσουμε στο σήμερα.

Εδώ που η ομάδα του Στιβ Κούπερ πια, του άλλοτε προπονητή της Σουόνσι, των ακαδημιών της Λίβερπουλ αλλά και των υποδομών της εθνικής Αγγλίας, νίκησε με 2-1 τη Χαλ και βρίσκεται στον προθάλαμο της εξάδας που οδηγεί στα πλέι οφ ανόδου. Η Νότιγχαμ απέχει μόλις έναν βαθμό από τις Στόουκ και ΚΠΡ που είναι από πάνω της, έχοντας κάνει ένα τρομερό ντεμαράζ 16 αγώνων με μόλις μία ήττα. Το διπλό (0-2) επί της Χάντερσφιλντ στις 18 Σεπτεμβρίου ήταν η πρώτη νίκη της Νότιγχαμ στο πρωτάθλημα (με υπηρεσιακό προπονητή) και το έναυσμα για την αντεπίθεση διαρκείας.

Η Νότιγχαμ «τρέχει» πλέον ένα αήττητο σερί εννιά ματς, με τρεις σερί νίκες και έχει κάθε λόγο να αισιοδοξεί ότι θα μπορέσει να πετύχει φέτος τον μεγάλο της στόχο. Να διεκδικήσει μέσω των πλέι οφ την επιστροφή της στην Premier League, για πρώτη φορά μετά από το 1993.

Μεγάλος πρωταγωνιστής για τη Νότιγχαμ φέτος ο Άγγλος επιθετικός Λιούις Γκράμπαν ο οποίος έχει άμεση συμμετοχή στα 14 από τα 32 γκολ της ομάδας του στο πρωτάθλημα με 10 γκολ και 4 ασίστ. Για να καταλάβει κανείς τί χρονιά κάνει ο 24χρονος φορ, αρκεί να επισημάνουμε πως πέρσι σε όλη τη σεζόν είχε πετύχει 6 γκολ με μία ασίστ. Κι ακόμη είμαστε στα μέσα της αγωνιστικής περιόδου…

Πάρτε μία γεύση από το κλίμα στις τάξεις τις ομάδας μετά τη νίκη επί της Χαλ…

Sports in

Ολυμπιακός: Σίνα, Μουζακίτης και Χαράλαμπος Κωστούλας στην καλύτερη 11άδα του Youth League

Τρεις παίκτες του Ολυμπιακού συμπεριλήφθηκαν από την ιστοσελίδα Football talent Scout στην καλύτερη 11άδα της διοργάνωσης.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024