Η Ανόρθωση φιλοξενείται από την Παρτιζάν, στα πλαίσια της τελευταίας αγωνιστικής του Europa Conference League, με τον Λάζαρο Χριστοδουλόπουλο να βρίσκει ξανά δίχτυα.
Στο 32ο λεπτό, ο τερματοφύλακας των γηπεδούχων υπέπεσε σε μια απίθανη γκάφα, κάνοντας πέναλτι στον Μίλος Ντέλετις.
Ο Έλληνας εξτρέμ ανέλαβε την εκτέλεση, ευστοχώντας από την άσπρη βούλα για το 1-1. Θυμίζουμε, πως ο πρώην παίκτης της ΑΕΚ και του Ολυμπιακού είχε σκοράρει και την προηγούμενη αγωνιστική, κόντρα στην Γάνδη.
LIVE: Κηφισιά – Παναιτωλικός. Παρακολουθήστε live στις 16:00 την αναμέτρηση Κηφισιά – Παναιτωλικός για την 5η αγωνιστική των play out της Super League.
Ο ΟΦΗ κατέκτησε το Κύπελλο Ελλάδος Betsson, ο Λεβαδειακός πρωταγωνίστησε παίζοντας εξαιρετικό ποδόσφαιρο στη φετινή Super League και η ελληνική ποδοσφαιρική Περιφέρεια... αναπνέει ξανά.