Η Μίλαν είχε εύκολο βράδυ στην Γένοβα, επικρατώντας με 3-0 της Τζένοα για την 15η αγωνιστική της Serie A και πάτησε προσωρινά στην κορυφή της βαθμολογίας.
Δεν δυσκολεύτηκε καθόλου η Μίλαν στο «Λουίτζι Φεράρις» απέναντι στην Τζένοα για την 15η αγωνιστική της Serie A, καθώς έφυγε νικήτρια με 3-0 χάρις σε δύο γκολ του Μεσίας και ένα του Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς. Έτσι, ανέβηκε προσωρινά στην πρώτη θέση μαζί με την Νάπολι, η οποία έχει παιχνίδι λιγότερο. Από την άλλη μεριά, η ομάδα του Αντρέι Σεφτσένκο παρέμεινε στην 18η θέση και στην επικίνδυνη ζώνη του υποβιβασμού με 10 βαθμούς.
Η Μίλαν παρά την ατυχία στο ξεκίνημα (4’) με τον τραυματισμό του Κιάερ, ο οποίος αντικαταστάθηκε, προηγήθηκε στο 10’ με απευθείας εκτέλεση φάουλ του Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς (6 γκολ φέτος στo πρωτάθλημα). Ο 40χρονος σταρ μάλιστα θα μπορούσε να πετύχει και δεύτερο τέρμα πριν την συμπλήρωση του 20λεπτου αλλά οι προσπάθειές του στο 11’ και το 18’ δεν βρήκαν στόχο. Οι «ροσονέρι», πάντως, λίγο πριν πάνε στα αποδυτήρια σημείωσαν και δεύτερο τέρμα (45+2) με τον Ζούνιορ Μεσίας, ο οποίος με υπέροχη ψιλοκρεμαστή κεφαλιά κρέμασε τον Σιρίγου.
Στην επανάληψη, οι παίκτες του Αντρέι Σεφτσένκο προσπάθησαν να βγάλουν αντίδραση αλλά το σουτ του Εκουμπάν στο 48’ αποκρούστηκε εντυπωσιακά από τον Μάιναν. Οκτώ λεπτά αργότερα ήταν η σειρά της ομάδας του Στέφανο Πιόλι να απειλήσει με την προσπάθεια του Ράντε Κρούνιτς να περνάει λίγο έξω. Στο 61’ όμως ήρθε το τρίτο γκολ για τους Μιλανέζους πάλι από τον Μεσίας, αυτή τη φορά με πλασέ, για να σφραγίσει έτσι την νίκη της ομάδας του που τη φέρνει προσωρινά στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα.
Η Γυναίκα της Ζάκυθος και άλλες αιώνιες μνήμες είναι ένα ποιητικό έργο που ο Σολωμός δεν τελείωσε ποτέ - όπως δεν τελείωσε ποτέ τα περισσότερα έργα του.
Μυστικά, σχέσεις και συγκρούσεις ξεδιπλώνονται μέσα από τις ζωές τριών ανθρώπων που προσπαθούν να σταθούν ο ένας απέναντι στον άλλον και τελικά απέναντι στον ίδιο τους τον εαυτό.
Πέντε ερωτικές ιστορίες, τοποθετημένες σε διαφορετικές εποχές της Ελλάδας, συνθέτουν το κοινό σύμπαν του έργου «Η Αστερόσκονη», όπου άνθρωποι και χρονικότητες συναντιούνται γύρω από την ίδια ανάγκη για αγάπη και σύνδεση.
Ο τεχνικός του ΟΦΗ, Χρήστος Κόντης δημοσίευσε μία ανάρτηση στο Instagram με αφορμή την πρόκριση επί της ΑΕΚ στα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας Betsson.
Από ένα πείραμα ενόψει των Ολυμπιακών Αγώνων του 2012 σε έναν σταθερό πυλώνα του παγκόσμιου NBA – γιατί οι αγώνες regular season στο ευρωπαϊκό έδαφος γνωρίζουν τόσο μεγάλη επιτυχία