Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Νίκησε την Τζένοα και πλησιάζει στην τετράδα η Ρόμα (0-2)

Νίκησε την Τζένοα και πλησιάζει στην τετράδα η Ρόμα (0-2)

Η Ρόμα επικράτησε με σκορ 2-0 της Ρόμα και πλησίασε στην πρώτη τετράδα του πρωταθλήματος που οδηγεί στο Champions League.

Μια πολύ σημαντική νίκη πανηγύρισε η Ρόμα που επικράτησε με σκορ 2-0 της Τζένοα εκτός έδρας, στο πλαίσιο της 13ης αγωνιστικής της Serie A, φτάνοντας τους 22 πόντους και πλησιάζοντας περισσότερο στην τετράδα του πρωταθλήματος που δίνει το εισιτήριο για το Champions League.

Η ομάδα του Ζοσέ Μουρίνιο ήταν κυρίαρχη σε όλη την αναμέτρηση όμως δεν μπόρεσε να βρει νωρίς δίχτυα, με τον Φέλιξ Αφένα-Γκιάν να δίνει τελικά τις λύσεις στο τελευταίο δεκάλεπτο σημειώνοντας δύο τέρματα.

Η Ρόμα ξεκίνησε δυναμικά, καταφέρνοντας να σκοράρει με τον Τάμι Έιμπραχαμ στο 16′ όμως ο διαιτητής μετά τη σύμφωνη γνώμη του VAR το ακύρωσε καθώς υπήρξε χέρι στη φάση. Έτσι όσο κι αν προσπαθούσαν οι «τζιαλορόσι» δεν μπόρεσαν να πετύχουν τον στόχο τους, με αποτέλεσμα το ημίχρονο να κλείσει στο 0-0.

Στο δεύτερο μέρος, οι παίκτες του Ζοσέ Μουρίνιο έντειναν τις προσπάθειές του για να πετύχουν κάποιο τέρμα, βάζοντας δύσκολα στην Τζένοα που δεν πραγματοποίησε ούτε ένα σουτ σε όλο το 45λεπτο. Τη λύση για τους φιλοξενούμενους έδωσε στο 82′ ο Φέλιξ Αφένα-Γκιάν, που είχε περάσει ως αλλαγή οκτώ λεπτά νωρίτερα, κάνοντας το 1-0.

Ο Γκανέζος επιθετικός δεν σταμάτησε εκεί, αφού… χτύπησε και δεύτερη φορά στο τέταρτο λεπτό των καθυστερήσεων ανεβάζοντας τον δείκτη του σκορ στο 2-0 και χαρίζοντας μια πολύ σημαντική νίκη στους «τζιαλορόσι», στο κυνήγι για θέση στην τετράδα που οδηγεί στο Champions League.

Sports in

Ο Ολυμπιακός είναι η μεγαλύτερη διαφήμιση για το ελληνικό ποδόσφαιρο στην Ευρώπη

Μια τεράστια βραδιά για τον Ολυμπιακό, με τους «ερυθρόλευκους» να κάνουν την διαφορά

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024