Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Φορτσάτος ΟΦΗ «καθάρισε» εύκολα στον Βόλο (2-0)

Φορτσάτος ΟΦΗ «καθάρισε» εύκολα στον Βόλο (2-0)

Ο εξαιρετικός ΟΦΗ που είχε τέσσερα δοκάρια και πολλές μεγάλες ευκαιρίες στο πρώτο ημίχρονο, επικράτησε εύκολα με 2-0 του Βόλου στο Πανθεσσαλικό και αναρριχήθηκε στην τέταρτη θέση της βαθμολογίας. Πέντε ματς αήττητη η ομάδα του Νίκου Νιόπλια.

Με την καλύτερη φετινή του εμφάνιση ο ΟΦΗ έφυγε νικητής με 2-0 από το Πανθεσσαλικό κόντρα στον Βόλο, τον οποίο προσπέρασε στη βαθμολογία και ανέβηκε στην τέταρτη θέση.

«Χτίζει» αήττητο σερί η ομάδα του Νίκου Νιόπλια που μετράει πλέον τρεις νίκες και δύο ισοπαλίες στα πέντε τελευταία παιχνίδια. Κυριάρχοι οι Κρητικοί που είχαν τέσσερα δοκάρια στο εξαιρετικό τους πρώτο ημίχρονο και πολλές ακόμα χαμένες ευκαιρίες.

Με το ξεκίνημα της αναμέτρησης ο ΟΦΗ άρχισε να σφυροκοπά τον Βόλο. Ο Κλέιμαν στο 7′ απέκρουσε δύσκολα ένα σουτ του Λάμπρου και στο επόμενο λεπτό οι Κρητικοί είχαν διπλό δοκάρι με Τοράλ και Μεγιάδο να μην μπορούν να σκοράρουν.

Η πίεση των φιλοξενούμενων απέδωσε καρπούς στο 12′ όταν ο Τοράλ με απίθανη κίνηση και σουτ έκανε το 1-0 για τον ΟΦΗ. Πέντε λεπτά μετά ήταν σειρά του Λάμπρου να βρει δοκάρι με διαγώνιο σουτ και ο Καμάου στην επαναφορά έχασε ίσως την ευκαιρία της σεζόν αφού αστόχησε σε κενή εστία. Στο 38′ ο ΟΦΗ είχε και τέταρτο δοκάρι με πλασέ του Τοράλ ο οποίος έκανε ό,τι ήθελε στο γήπεδο.

Ο Αμπασκάλ ξεκίνησε με αλλαγές στο δεύτερο ημίχρονο αλλά και πάλι ο ΟΦΗ ήταν καλύτερος και έφτασε και στο 2-0 με ωραίο σουτ του Τοράλ στο 50′. Ο ρυθμός έπεσε στη συνέχεια, με τον Βόλο να προσπαθεί να ξαναμπεί στο ματς αλλά να μην τα καταφέρνει αφού στο 76′ η κεφαλιά του Φαν Βέερτ σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι του Βάτερμαν.

Βόλος (Γκιγιέρμο Αμπασκάλ): Κλέιμαν, Ρομέρο, Γκιουλέν(88′ Τερεζίου), Ρινέρ, Φεράρι, Τσοκάνης, Νίνης(46′ Φερνάντες), Ρεγκατέν, Ορόζ(79′ Ροσέρο), Μπαρτόλο, Φαν Βέερτ.

ΟΦΗ (Νίκος Νιόπλιας): Βάτερμαν, Μαρινάκης, Βούρος, Πασαλίδης(71′ Διαμαντής), Μπαλογιάννης, Μεγιάδο, Γκαγιέγκος, Τοράλ(79′ Σελίμοβιτς), Λάμπρου(78′ Στάικος), Καμάου(65′ Γρίβας), Φαν Ντούινεν(78′ Καστάνιος).

Sports in

Νέα ήττα για Μπακς - Συνεχίζει ασταμάτητος και… μόνος ο Αντετοκούνμπο (107-100)

Οι Μπακς ηττήθηκαν από τους Πέλικανς (107-100) και πλέον πιέζονται έντονα από Νικς και Καβαλίερς για τη δεύτερη θέση στην Ανατολή.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024