Τετάρτη 24 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Σάντος – «Η ευθύνη είναι δική μου»

Σάντος – «Η ευθύνη είναι δική μου»

Ο Φερνάντο Σάντος ανέλαβε την ευθύνη για την ήττα της Πορτογαλίας από τη Σερβία και την αποτυχία της Πορτογαλίας να προκριθεί απευθείας στην τελική φάση του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Φανερά απογοητευμένος εμφανίστηκε ο Φερνάντο Σάντος μετά την εντός έδρας ήττα της Πορτογαλίας από τη Σερβία και μιλώντας για την κακή εικόνα της ομάδας του έσπευσε να αναλάβει την ευθύνη.

«Αρχίσαμε καλά με γκολ. Στη συνέχεια, δεν μπορέσαμε να πάρουμε την μπάλα. Ο αντίπαλος έπαιζε με ένα είδος τετραγώνου στο κέντρο. Το είπα στους παίκτες και προσπάθησα να το εξηγήσω. Οι ακραίοι μας δεν έπρεπε να συγκλίνουν τόσο πολύ. Έπρεπε να πάνε πιο μπροστά. Οι παίκτες προσπάθησαν, όμως είχαμε αρκετές δυσκολίες. Όταν είχαμε την μπάλα, δεν μπορούσαμε να μεταφέρουμε το παιχνίδι στο γήπεδο του αντιπάλου.

Δεν παίξαμε για την ισοπαλία. Είπα στους παίκτες ότι η Σερβία επιτίθεται καλά, οπότε έπρεπε να αμυνθούμε καλά. Σε καταστάσεις τρεις εναντίον τριών, μπορούσαμε να δημιουργήσουμε ευκαιρίες. Αλλά οι παίκτες δεν τα κατάφεραν. Το μήνυμα δεν πέρασε. Στο ημίχρονο εξήγησα στον πίνακα ότι χρειαζόταν να αλλάξουμε πράγματα. Θεώρησα ότι θα είχαμε το πλεονέκτημα με τρεις επιθετικούς. Το παιχνίδι έγινε πιο ισορροπημένο. Δεν είχαμε τόσες πολλές δυσκολίες και υπήρχαν στιγμές που δημιουργήσαμε ευκαιρίες».

Για την αντικατάσταση του Μπερνάντο Σίλβα: «Ο Μπερνάρντο Σίλβα έπαιξε καλά, αλλά στη συνέχεια είχε ξανά θέματα και έπρεπε να αντικατασταθεί. Στις πτέρυγες, οι ακραίοι δεν δημιούργησαν ως συνήθως. Ο Νούνο Μέντες και ο Ζοάο Κανσέλο, ο οποίος επιτίθεται καλά, μπορούσε να καταφέρει πολλά.

Η Σερβία ήταν καλύτερη. Προσπαθήσαμε. Είναι στο DNA μας να έχουμε την μπάλα στα πόδια. Ο Μπερνάρντο είχε την μπάλα και προσπάθησε να παίξει, όμως δεν ήταν ο μόνος. Παίξαμε με φόβο και άγχος. Η ευθύνη είναι δική μου».

Για το αν η Πορτογαλία κατέβηκε αρκετά συντηρητικά: «Δεν είναι αλήθεια. Οι παίκτες απάντησαν σε αυτό. Πάντα παίζουμε για να κερδίσουμε. Πάντα σκεφτόμαστε καταστάσεις στην επίθεση και όσο τόσο στην άμυνα. Η ευθύνη είναι δική μου».

Sports in

Το μεγάλο λάθος του Σλούκα έδωσε το πλεονέκτημα στην Μακάμπι (vid)

Ο Κώστας Σλούκας πήρε την λάθος απόφαση, τη λάθος στιγμή. Και η Μακάμπι…

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 24 Απριλίου 2024