Λαμία – 86χρονος παραβίασε STOP και εμβόλισε αυτοκίνητο – Ένας τραυματίας
Από τη σύγκρουση το δεύτερο όχημα «καρφώθηκε» στην κυριολεξία στον απέναντι τοίχο και ο οδηγός του, ευτυχώς ελαφρά τραυματισμένος, διακομίστηκε με το ασθενοφόρο στο Νοσοκομείο Λαμίας.
Γερό τρακάρισμα σημειώθηκε στη διασταύρωση των οδών Εκκλησιών και Λεβαδείτου στη Λαμία, με ένα άτομο μάλιστα να μεταφέρεται με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στα Επείγοντα του Νοσοκομείου.
Πρόκειται για γνωστή, για την επικινδυνότητά της διασταύρωση, που έχει πάντως σχετικά καλή ορατότητα, αλλά συχνά – πυκνά παραβιάζεται το «STOP» από αυτούς που κινούνται επί της Εκκλησιών.

Φωτό από Lamiareport
Σύμφωνα με το lamiareport, αυτό έγινε και το μεσημέρι του Σαββάτου λίγο μετά τις 13:30’ με τον 86χρονο οδηγό να παραβιάζει το STOP και να εμβολίζει αυτοκίνητο που ανέβαινε κανονικά την οδό Λεβαδείτου.
Από τη σύγκρουση το δεύτερο όχημα «καρφώθηκε» στην κυριολεξία στον απέναντι τοίχο και ο οδηγός του, ευτυχώς ελαφρά τραυματισμένος, διακομίστηκε με το ασθενοφόρο στο Νοσοκομείο Λαμίας. Δεν τραυματίστηκε το ηλικιωμένο ζευγάρι που επέβαινε στο άλλο όχημα.
- Πέθανε η Γωγώ Μαστροκώστα
- Μπαρτζώκας: «Θέλω να αφιερώσω την κούπα σε ένα αγαπημένο άνθρωπό μας…»
- Ξυπόλητος ο Χολ: Πού έδωσε τα παπούτσια του ο Αμερικανός
- Φουρνιέ: «Θέλω να τελειώσω την καριέρα μου στον Ολυμπιακό»
- Βασιλιάς της Ευρώπης ο Θρύλος – «Καίγεται» ο Πειραιάς
- Αντετοκούνμπο: «Εκπληκτική η ατμόσφαιρα – Η Euroleague πρέπει να κάνει το Final Four κάθε χρόνο στην Αθήνα!»
- Η κούπα της Euroleague στα αποδυτήρια του T-Center: Πανευτυχείς οι «ερυθρόλευκοι» (pics)
- «Βγάζοντας το καπέλο» στον Άλεκ Πίτερς
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Δευτέρα 25.05.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/05/jeffrey-lai-Cz57JO4T0gQ-unsplash-315x220.jpg)








































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442