O «Πότης» από τη «Γη της Ελιάς» ή κατά κόσμον Γιάννης Κρητικός μίλησε αποκλειστικά στην εκπομπή «MEGA Καλημέρα» και έκανε αποκαλύψεις για τον ρόλο του στη σειρά. Επίσης, αναφέρθηκε στο τραγούδι και στο πιο τρελό πράγμα που έχει κάνει για τον έρωτα.
«Ο «Πότης» έχει μπει στη διαδικασία να μάθει ένα μουσικό όργανο. Με τον ρόλο δεν έχω κοινά στοιχεία. Δεν ήμουν ποτέ κουτσομπόλης, το απεχθάνομαι», είπε για τον χαρακτήρα που υποδύεται στο αγαπημένο σίριαλ του Μεγάλου Καναλιού.
«Είμαι σε καλύτερη φάση φέτος»
Στη συνέχεια πρόσθεσε: «Το «Your Face Sounds Familiar» ήταν ένα βήμα για να με γνωρίσει ο κόσμος του χώρου και του θεάματος. Ήταν «κερασάκι στην τούρτα» για να με ζητήσουν στην τηλεόραση».
«Με στεναχώρησε που στο «All Star» ξέχασαν πως ήμουν ο νικητής. Πάντως είμαι σε καλύτερη φάση από το να ήμουν σε ένα σόου που παίζει κάθε Κυριακή», παραδέχτηκε.
Θα πήγαινε άραγε στο Survivor; Ο ίδιος απαντά: «Δεν θα πήγαινα γιατί αν δεν φάω την ώρα που πεινάω, μπορεί τα νεύρα μου να γίνουν ανεξέλεγκτα. Θεωρώ ότι δεν μου πάει κι όλας».
Όσο για το πιο παράξενο πράγμα που έχει κάνει για τον έρωτα είπε: «Για έναν έρωτα περίμενα μια φορά στη βροχή 3 ώρες, για να τη συναντήσω, τύπου τυχαία. Εγώ το ήθελα. Την περίμενα να κατέβει για να μπορέσω να της μιλήσω. Σε καμία περίπτωση δεν θα παρακολουθούσα σύντροφό μου».
Αναρωτιέσαι γιατί κάποιοι άνθρωποι αποκτούν τεράστια επιρροή και followers στα social media, ενώ άλλοι μένουν στην αφάνεια; Η ψυχολογία έχει την απάντηση.
Kάθε Κυριακή στις 11:30 π.μ, σε μια παράσταση για όλη την οικογένεια που υμνεί τη φιλία, την ελευθερία και το μεγάλο ταξίδι της ζωής από την παιδική ηλικία στην ενηλικίωση.
Η παράσταση «φαινόμενο» για την ζωή του Ρούντολφ Νουρέγιεφ, με πάνω από ένα εκατομμύριο θεατές σε όλο τον κόσμο, έρχεται στις 25 και 26 Απριλίου στο Θέατρο Κάτια Δανδουλάκη.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας