Άρης – Μετράει αντίστροφα για την επιστροφή του ο Λόπεθ
Ο Κρίστιαν Λόπεθ ανήρτησε στο Instagram μια φωτογραφία με τον ίδιο να προπονείται σκληρά δείχνοντας ότι η επιστροφή του στα γήπεδα μετά τον σοβαρό τραυματισμό δεν θα αργήσει πολύ να έρθει
Μετράει αντίστροφα για την επάνοδό του στην αγωνιστική δράση μετά τον σοβαρό τραυματισμό του στο γόνατο ο Κρίστιαν Λόπεθ.
Ο επιθετικός του Άρη, ο οποίος επέστρεψε πρόσφατα στις προπονήσεις των «κιτρινόμαυρων», έκανε ανάρτηση στο Instagram ανεβάζοντας φωτογραφία, όπου απεικονίζεται ο ίδιος να ακολουθεί ατομικό πρόγραμμα αποθεραπείας. Ο 32χρονος έγραψε «getting ready», προαναγγέλοντας έτσι την μεγάλη επιστροφή του στις αγωνιστικές υποχρεώσεις της ομάδας.
Υπενθυμίζεται ότι ο Λόπεθ είναι εκτός από τον περασμένο Απρίλιο, όταν και είχε χτυπήσει σοβαρά στο γόνατο στο ματς της Καρταχένα, όπου αγωνιζόταν ως δανεικός από τον Άρη, με αντίπαλο την Σαμπαντέλ.
Η Λίβερπουλ με γκολ του Βίρτζιλ Φαν Ντάικ νίκησε εκτός έδρας 1-0 τη Σάντερλαντ και παραμένει κοντά στις θέσεις που οδηγούν στο επόμενο Champions League
Η Μάντσεστερ Σίτι καθάρισε τη Φούλαμ από το πρώτο ημίχρονο (3-0) και έμεινε σε «απόσταση βολής» από την πρωτοπόρο Άρσεναλ, έχοντας πλέον 53 βαθμούς, την ώρα που οι «κανονιέρηδες» έχουν 56, αλλά και παιχνίδι λιγότερο.